Haberler

Esra Ezmeci final mi yaptı? Esra Ezmeci hangi kanala geçti? Esra Ezmeci bitti mi? Esra Ezmeci hangi kanalda? Esra Ezmeci Fox'tan ayrıldı mı?

Güncelleme:

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı büyük izleyici kitlesine hakim olmayı başarmıştı. FOX TV ekranlarında Psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" isimli programı Fox Tv ekranlarında göremeyen izleyiciler ise Esra Ezmeci final mi yaptı? Esra Ezmeci hangi kanala geçti? sorularını arama motorlarında arattı. Peki, Esra Ezmeci final mi yaptı? Esra Ezmeci hangi kanala geçti? Esra Ezmeci bitti mi? Esra Ezmeci hangi kanalda?

Esra Ezmeci final mi yaptı? sorusu Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı izleyicileri tarafından aratılıyor. Fox Tv yayın akışında programı göremeyen seyirciler Esra Ezmeci bitti mi? sorusunu araştırıyor. Peki, Esra Ezmeci final mi yaptı? Esra Ezmeci hangi kanala geçti? Esra Ezmeci hangi kanalda?Esra Ezmeci bitti mi? İşte tüm merak edilenler...

ESRA EZMECİ FİNAL Mİ YAPTI?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına rakip olarak gösterilen programlardan bir tanesi daha final yapıyor. FOX TV'de Fulya ile Umudun Olsun adlı programın yerine getirilen Esra Ezmeci'nin sunduğu program için final kararı alındı. MedyaRadar'ın haberine göre, programın reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamaması üzerine devreye giren kanal yönetimi yayını sonlandırma kararı aldı. Esra Ezmeci'nin programı, 7 Ekim 2022 Cuma günü son kez ekranlarda oldu.

ESRA EZMECİ HANGİ KANALDA?

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı Fox Tv ekranlarında yayınlanıyordu. Esra Ezmeci programı son bölümü ile final yaptı.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Esra Ezmeci Esra Ezmeci Müge Anlı İstanbul Fox Tv Fox Tv Gündem Magazin Haberler

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title