Haberler

Anadolu'da Geçen İmkansız Bir Aşkın Öyküsü Başladı!

Güncelleme:

Fox TV'nin yeni dizilerinden Emanet dün ilk bölümü ile başladı. Ünlü "Askerin Dönüşü" filminden uyarlanan Emanet dizisi Anadolu'da geçen imkansız bir aşkı konu alıyor.

Fox TV'de yeni bir dizi daha bugün 1. bölümü ile ekrana merhaba dedi. 1974 yapımı Zeki Ökten filmi Askerin Dönüşü'nden uyarlanan Emanet dizisi Anadolu'da geçen imkansız bir aşkı konu alıyor. Jandarma çevirmesinde masum bir adamın ölümüne sebep olan Murat ( Mehmet Akif Alakurt ), adaleti ararken öldürdüğü erkeğin güzel gelini Zelal'e (Özlem Yılmaz) çaresiz bir aşkla bağlanır. Emanet dizisinde Murat ve Zelal kendilerini bir ihanet içinde buldukları Tuz Gölü ve Kapadokya'nın nefes kesen coğrafyasında adalete ve aşka ulaşmak için daha çok bedel ödeyeceklerdir.

Askerin Dönüşü filminde Kadir İnanır ve Selma Güneri'nin başrolde yer alırken Emanet dizisinde başrollerde Özlem yılmaz ve Mehmet Akif Alakurt yer alıyor. Saat 19.45'te başlayacak Emanet 1. bölümü internetten izlemek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. Yapımcılığını Gold Yapım'ın gerçekleştirdiği Emanet dizisinin yönetmen koltuğunda Nisan Akman yer alırken senaryosunu Sergin Akyaz kaleme alıyor.

Emanet Dizisinin Oyuncuları ve Karakterleri

Murat Özder (Mehmet Akif Alakurt): 28 yaşında, jandarma üsteğmen. Türkü dinlemeyi sever, konuşkan değildir, mesleğine aşıktır. Sorumluluk duygusu çok fazladır; özellikle emrindeki askerlere karşı kendini sorumlu hisseder. Üniforması dışında kumaş pantalon ve gömlek giyer. Saygılı ama sert bir tavrı vardır. Dürüsttür, asla yalan söylemez.

Zelal (Özlem Yılmaz): 24 yaşındadır. Kirmanlı Turizm'de tur rehberi olarak çalışmaktadır. İstanbul'da İngilizce bölümünü bitirmiş, tek başına yaşayan babasını yalnız bırakamamış ve memleketi Mardin'e geri dönmüştür. Kirmanlı turizmde rehber olarak işe başlamış, bir süre sonra ailenin büyük oğlu Halit ile tanışmış ve biribirlerine aşık olmuşlardır. Evlilik hazırlıkları başlamış, iki aşık evlenecekleri günü iple çekmektedirler.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mehmet Akif Alakurt Özlem Yılmaz Zeki Ökten Fox Gündem Haberler

500

Yorumlar (12)

seyfo:

suanda dızı hazırlıklarını hotılın terasında ızlıyorum :D

0
0
yanıtYanıtla
NİHAN SU:

SÜREKLEYİCİ BİR DİZİ ÇOK BEĞENDİM

0
0
yanıtYanıtla
FİLİZ ÖRGÜT:

DİZİYİ ÇOK BEĞENDİM.

0
0
yanıtYanıtla
maZLum tutaL:

Süper Bi FİlM :)

0
0
yanıtYanıtla
sedanur yılmaz:

aşık oldm

0
0
yanıtYanıtla
seyfullah küçük:

suanda dızı hazırlıklarını otelın terasından ızlıyorum guzel bır flım olacak emınım :D

0
0
yanıtYanıtla
zelal zelal:

heyecanlı bir di, zi

0
0
yanıtYanıtla
aynur Duru:

güllerin savaşı varken bu dizi biraz ağır geldi. seyredecegimi düşünmüyorum.

0
0
yanıtYanıtla
halit taş:

mehmet akifalakurt dizi cok cok güze ben halit taş ben mehmet akifalakurt çok cok seviyorm onlu enbüyük haryanılm

0
0
yanıtYanıtla
halit taş:

maraz ali abim seni çok gürmek iştiyorm abim ben halit taş mardinli

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title