Haberler

Elif Karlı kimdir? Elif Karlı eşi kim, Elif Karlı eşi neden hapiste?

Güncelleme:

Elif Karlı kimdir ve Elif Karlı eşi kim, Elif Karlı eşi neden hapiste olduğu merak ediliyor. Elif Karlı, sosyal medya hesabından takipçilerine içini döktü. Elif Karlı kimdir? Elif Karlı eşi kim, Elif Karlı eşi neden hapiste? soruları gündeme geliyor. Peki, Elif Karlı kimdir? Elif Karlı eşi kim, Elif Karlı eşi neden hapiste?

Güçlü sesiyle uzun yıllardır adından söz ettiren başarılı şarkıcı Elif Karlı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Elif Karlı kimdir? Elif Karlı eşi kim, Elif Karlı eşi neden hapiste? soruları gündeme geliyor. Elif Karlı kimdir? Elif Karlı eşi kim, Elif Karlı eşi neden hapiste soruları araştırılıyor. Elif Karlı kimdir? Elif Karlı eşi kim, Elif Karlı eşi neden hapiste? Detaylar haberimizdedir…

ELİF KARLI EŞİ KİM?

29 yıl önce evlendiği eşinin 6 aydır cezaevinde olduğunu söyleyen şarkıcı Elif Karlı, sosyal medya hesabından takipçilerine içini döktü. Zor günler geçiren ve dün eşini ziyaret ettikten sonra paylaşım yapan Karlı, "Allah bazı pislik insanların kalbine iyilik versin. Kocamın, çocuklarımın ve benim günahına giren herkesi önce Allah'a sonra kendine emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

ELİF KARLI EŞİ NEDEN HAPİSTE?

Konserlerine devam eden ve bu süreçte çocuklarıyla gözlerden uzak bir hayat yaşayan Elif Karlı, dün cezaevindeki eşini ziyaret etti. Eşini gördükten sonra Instagram hesabından bir paylaşım yapan Karlı, "Çok merak edenler olmuş. Benim eşim 6 aydır cezaevinde ve yıllardır sağlık problemlerini yakından takip edenler bilir. Eşin için telaşlanmanız, dualarınız, düşünmeniz... Nasıl da naziksiniz ve nasıl da iyi tanıyorsunuz bizi, beni, eşimi, ailemi... Çok teşekkürler. İstediğiniz, dileğiniz kadar mutlu olun. Allah bazı kötü, pislik insanların kalbine iyilik versin. Ben gülmeyi severim, yalandan da olsa. Gülüyorum aklıma gelip de gerçekleşeceğini de umduğum ana. Başta kocamın, çocuklarımızın, benim, ailemizin günahına giren herkesi önce Allah'a sonra kendime emanet ediyorum" dedi.

Paylaşımında sitem eden Karlı, "Çayımız mı acıydı, dilimiz mi sivriydik bilemedik. Ya da kalbimiz mi pamuktu? Aynı sofradan yemek yedik, karnı doyan düşman olmuş meğer. (Söz meclisten, gerçek dostlarımızdan dışarı" ifadelerini kullandı.

Elif Karlı kimdir? Elif Karlı eşi kim, Elif Karlı eşi neden hapiste?

Elif Karlı kimdir? Elif Karlı eşi kim, Elif Karlı eşi neden hapiste?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Biyografi.İnfo Elif Karlı Haberler

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Canlı yayında 'Dilan Polat cezaevinde değil' sözlerine soruşturma başlatıldı

Canlı yayında "Dilan Polat cezaevinde değil" sözlerine soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 6 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat'a ne oldu? Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title