Haberler

Ekrem İmamoğlu mitinginde ne oldu? Ekrem İmamoğlu Erzurum mitingi neden iptal edildi?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mitinginde gerçekleşen olaylar nedeniyle Erzurum mitingini iptal etmek zorunda kaldı. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne 1 hafta kalırken, mitingler de hız kesmeden devam ediyor. Peki, Ekrem İmamoğlu mitinginde ne oldu? Ekrem İmamoğlu Erzurum mitingi neden iptal edildi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde taşlı provokasyon yaşandı. Polisin müdahale etmemesini eleştiren İmamoğlu, "Seyreden polisler, biz de sizi seyrediyoruz. Bunu seyreden polisler biz de sizi seyrediyoruz. Bu şehrin valisi. Emniyet müdürü. Biz de sizi seyrediyoruz. Devam edin. Hiç sorun yok" dedi. Atılan taşlar nedeniyle CHP heyetinin içinde bulunduğu otobüsün camları kırıldı. Peki, Ekrem İmamoğlu mitinginde ne oldu? Ekrem İmamoğlu Erzurum mitingi neden iptal edildi?

EKREM İMAMOĞLU MİTİNGİNDE NE OLDU?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde taşlı provokasyon yaşandı. Polisin müdahale etmemesini eleştiren İmamoğlu, "Seyreden polisler, biz de sizi seyrediyoruz. Bunu seyreden polisler biz de sizi seyrediyoruz. Bu şehrin valisi. Emniyet müdürü. Biz de sizi seyrediyoruz. Devam edin. Hiç sorun yok" dedi. Atılan taşlar nedeniyle CHP heyetinin içinde bulunduğu otobüsün camları kırıldı. İBB CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı, otobüsün camlarının parke taşları ile kırıldığını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu akşam saat 18.00'de Erzurum'da Havuzbaşı Kent Meydanı'na yapacağı miting öncesinde öğlen saatlerinde alana belediye otobüslerinin park edilmesi ile gerginlik yaşandı. Müzakereler sonrasında AKP'li Büyükşehir Belediyesinin otobüsleri bu alandan çekildi ve Çorum ve Sivas'ın ardından Ekrem İmamoğlu saat 18.00'da alana otobüsle geldi. İmamoğlu, konuşmak üzere otobüsün üzerine çıktığı anda provokatörler İmamoğlu'nu dinlemeye gelen yurttaşlara ve İmamoğlu'nun aracına taş atmaya başladı. İmamoğlu, konuşmasını tamamlayamadan alandan ayrılmak zorunda kaldı. Emniyet güçlerinin olaya etkin müdahale etmediği gözlendi.

Provokatör grubun otobüse taş attığı anlar kameralara yansıdı. Polis kitleye TOMA'larla su ile müdahale etti.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Ekrem İmamoğlu Milletvekili Erzurum Gündem Politika Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Bakmadan Geçme

11 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 11 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 11 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi Kadıoğlu hangi takımda oynuyor? Ferdi Kadıoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Türkiye'nin EURO 2024 ilk maçı ne zaman? Milli takımımız ilk maçını ne zaman, kimle oynayacak? Mert Müldür hangi takımda oynuyor? Mert Müldür hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Uğurcan Çakır hangi takımda oynuyor? Uğurcan Çakır hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Altay Bayındır hangi takımda oynuyor? Altay Bayındır hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Mert Günok hangi takımda oynuyor? Mert Günok hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Digitürk TRT Spor hangi kanalda 2024? Polonya Türkiye maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Polonya Türkiye maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Polonya Türkiye maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Polonya Türkiye maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Arda Güler neden yok? Polonya Türkiye milli maçta Arda Güler neden yok, sakat mı? EURO 2024 Arda Güler milli takımda mı? Basketbol şampiyonluk play off serisi kaç maç? #127936
BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title