Haberler

Eder kimdir ? Portekizli golcü Eder dediğini yaptı

Güncelleme:

Eder kimdir ? Portekiz'e kupayı getiren oyuncu Eder dediğini yaptı. Portekiz - Fransa maçında attığı golle ülkesine kupayı getiren Eder, söz verdiği gibi attığı gol sonrasında beyaz eldiven taktı.

Eder kimdir ? Portekiz'e kupayı getiren oyuncu Eder dediğini yaptı. Portekiz - Fransa maçında attığı golle ülkesine kupayı getiren Eder, söz verdiği gibi attığı gol sonrasında beyaz eldiven taktı. EURO 2016 finalinin 109. dakikasında muhteşem bir gol atarak Portekiz'i Avrupa'nın en büyüğü yapan Eder, gecenin adamı oldu.

Gol sonrası herkesin dikkatini çeken ve merak edilen olay ise Eder'in eline taktığı eldiven oldu. Bu eldiven Portekizli futbolcunun uğuru. Lille formasıyla gol attığında bu eldiveni takıyor, kendisine şans getirdiğine inanıyor. Avrupa Şampiyonası öncesi verdiği bir röportajda da, "Milli formayla da gol atarsam beyaz eldiveni takacağım" demişti.

EDER KİMDİR?

1.88 metre boyundaki Eder'in ilginç bir yaşam öyküsü var. 22 Aralık 2987'de bir Batı Afrika ülkesi olan Gine Bissau'da dünyaya gelen Eder, futbol kariyerine 2007 yılında Portekiz'in FC oliveiro do Hospital takımında başladı. Daha sonra Tourizense ve Coimbra formaları giyen Eder, 2012'de bedelsiz olarak Braga'ya transfer oldu.

LILLE KULÜBÜ 4.5 MİLYON EURO'YA SATIN ALDI

2015'te 6.7 milyon Euro karşılığında İngiliz ekibi Swansea'ye satılan Eder, bir yıl sonra Fransa'nın Lille takımına kiralandı. Fransız ekibi, geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncunun bonservisini 4.5 milyon Euro karşılığında satın aldı.

FENERBAHÇE'NİN LİSTESİNDEYDİ

Bu arada Braga'ya transfer olduğu ilk sezon sergilediği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Eder, Fenerbahçe'nin de gündemine girdi, ancak sarı lacivertliler daha sonra bu oyuncudan vazgeçti.

EDER: KUPAYI KESİNLİKLE HAK ETTİK

Bu arada, EURO 2016 finali sonrası duygularını dile getiren Eder, "Bu maçı kazandığımız için çok mutluyum. Bu golü ben attığım için ayrı mutlu oldum. Kesinlikle bu kupayı hak ettik" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Portekiz Fransa Gündem Haberler

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer? BUKET ÖZGÜNLÜ BOYACI NEDEN TUTUKLANDI? Şanlıurfa'dan Ankara'ya kuduz köpek getirme olayı ne? Buket Özgünlü Boyacı kimdir? 35 hasta köpeği Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? SON DAKİKA: 10 Haziran en son nerede deprem oldu? Son depremler kaç şiddetinde oldu? MERT DEMİR AMELİYAT MI OLDU? Mert Demir neden ameliyat oldu, son durumu ne?
Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title