Haberler

Eda Taşpınar kimdir? Eda Taşpınar evli mi, sevgilisi kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyetik ikoncan olarak bilinen Eda Taşpınar bronzluğu ile de sık sık gündeme geliyor. Kendi markasını oluşturarak hem yurtiçi hem de yurtdışında satış yapıyor. Peki, Eda Taşpınar kimdir, nereli? Eda Taşpınar hayatı, biyografisi haberimizde. Eda Taşpınar kimdir? Eda Taşpınar evli mi, sevgilisi kimdir?

Eda Taşpınar kimdir? Eda Taşpınar evli mi, sevgilisi kimdir? sorularının yanıtı merak ediliyor. Eda Taşpınar, 1980 yılında İstanbul'da doğsa da Miami, Londra gibi yerlerde moda eğitimi aldı. Annesi İsveç asıllı Suzan Yontun, babası ise Teoman Taşpınar'dır. Taşpınar ayrıca Acun Ilıcalı'nın Yok böyle Dans adlı yarışma progarmında da yer almıştı.

EDA TAŞPINAR KİMDİR?

Taşpınar, 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü'nde geçti. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami'ye yerleşen sosyetik güzel, Boca Raton'da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye'ye geldi ve Robert Koleji'nde eğitimini sürdürdü. Ancak okul bitmeden son senede ayrıldı. London College of Fashion'da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra'da Central School of St.Martins'de de moda eğitimi gördü. Eğitiminin ardından İstanbul'a döndü.

Eda Taşpınar kimdir? Eda Taşpınar kaç yaşında, nereli?

Eda Taşpınar'ın babası Teoman Taşpınar, Moda Deniz Kulübü'nün başkanıdır. Annesi iseİsveç asıllı Suzan Yontundur. Türkiye'nin ilk heykelcisi, aynı zamanda Atatürk'ün heykeltraşı Kenan Yontun'da Taşpınar'ın dedesidir.

KENDİ BAKIM ÜRÜNLERİNİ ÜRETİP SATIYOR

Londra'da Central School of St. Martins'de okurken Armani, Vivienne Westwood, Stella McCartney ve Maxmara gibi dünyaca ünlü markalarla çalışan Taşpınar, editörlere de asistanlık yapıyor. Eğitimi sonrası ayakkabı ve çanta tasarlamaya başladı. 2012 yılında kendi şirketi olan Yıldız Dükkânı'nı kurdu ve kendi adını taşıyan markası altında güneş yağları, atkuyruğu bitkisi şampuanı ve vücut şampuanı, doğal at kılı fırçası gibi kozmetik ürünleri Türkiye çapındaki kozmetik zincir ve eczanelerde piyasaya sürüldü. İkoncan, kendi ürünlerini üretip satıyor.

Eda Taşpınar kimdir? Eda Taşpınar kaç yaşında, nereli?

Yurt dışında da satış yapan Taşpınar, şirketinin vizyonunu "kadınları mutlu etmek" olarak belirlemiştir. Türkiye'de önde gelen markalarına özel aksesuar ve giyim koleksiyonları hazırlıyor.

TRENDİKON İLE TV KARİYERİNE BAŞLADI

Eda Taşpınar, televizyon kariyerine CNN Türk'te yayınlanan Trendikon programı ile başladı. Aynı zamanda 30 Ekim 2010 tarihinde Show Tv'de Acun Ilıcalı'nın düzenlediği "Yok Böyle Dans" adlı dans programına da katıldı.

Eda Taşpınar kimdir? Eda Taşpınar kaç yaşında, nereli?

Başarılı güzel, 2003 yılından başlayarak sekiz yıl iş adamı Nurettin Hasman ile birlikte oldu ancak 2011 yılında ayrıldılar. 2012 yılında sevgilisi, sörfçü Bora Kozanoğlu ile birlikte Alaçatı'da bir oteli işletti. 2013 senesinde de avukat Can Verdi ile beraberlik yaşamaya başlamıştı.

Şu an ise daha önce 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasında mücadele eden oyuncu Çağrı Atakan ile aşk yaşayan Eda Taşpınar, gizemli erkek arkadaşıyla dudak dudağa objektif karşısına geçmişti. Eda Taşpınar ile sevgilisinin gönderileri 21 binden fazla beğeni almıştı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Eda Taşpınar Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title