Haberler

Ece Seçkin Adıyaman'a ne dedi? Ece Seçkin Adıyaman konusu ne?

Güncelleme:

K-Pop grubu PurpleBeck üyesi Yeowool'un, Ece Seçkin bir şarkısıyla dans etmesi sosyal medyada çok konuşuldu. Gelişme sonrası Ece Seçkin Adıyaman'a ne dedi? Ece Seçkin Adıyaman konusu ne, merak edildi.

Seçkin bu dans gündem olunca "Ve bunun beni zerre heyecanlandırmaması." dedi. Ancak Ece Seçkin'e şaşırtıcı bir tepki yağdı. Ünlü şarkıcı, "Saygısızlık yapıyorsun." yorumlarından sonra sinirlendi. Peki, Ece Seçkin Adıyaman'a ne dedi? Ece Seçkin Adıyaman konusu ne?

ECE SEÇKİN ADIYAMAN'A NE DEDİ?

Ece Seçkin, bir takipçisine "Saygısız ve terbiyesiz olan sizlersiniz, hastasınız hepiniz Kore'nin K'sini duyunca bi triplere bir şeylere giriyorsunuz kafayı yemişsiniz. Adıyaman Başpınar köyünden Kore fanlığı yapıp bana küfreden de sizlersiniz, sizinle neden bu kadar dalga geçildiğini şimdi daha iyi anladım." diyerek şoke etti.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Ece Seçkin Gündem Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title