Haberler

Duy Beni canlı izle! 3 Kasım Star TV Duy Beni 18. bölüm canlı izle! Duy Beni son bölümde neler oldu? Star TV canlı izle!

Güncelleme:

Star TV'nin sevilen dizisi Duy Beni bugün 18. bölümü ile ekranlara gelecek. Diziyi canlı izlemek isteyenler, Duy Beni canlı izle! Star TV Duy Beni 18. bölüm canlı izle! Duy Beni son bölümde neler oldu? araştırması yapıyor. Peki, Duy Beni canlı izleme linki var mı? 3 Kasım Star TV canlı izle!

Duy Beni, Süreç Film imzalı, yönetmenliğini Ali Balcı'nın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif, Zafer Özer Çetinel, Gülsev Karagöz, Okan Başar Bahar, Arzu Bıçakçı, Burcu Tatlıses, Feraye Gizem Kurt, Görkem Tüzün, İlayda Çelik Tez, Caner Güler, Meriç Demiray ve Cüneyt Bolak'ın kaleme aldığı, ilk bölümü 7 Temmuz 2022 tarihinde yayımlanan Türk yapımı dram, romantik ve gençlik türündeki televizyon dizisi. Duy Beni canlı izle! 3 Kasım Star TV Duy Beni 18. bölüm canlı izle! Duy Beni son bölümde neler oldu? Star TV canlı izle!

DUY BENİ CANLI İZLE!

DUY BENİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aziz, Leyla'nın peşinden gelen arkadaşlarını ıssızlığın ortasında alıkoyar. Bir yandan da yaptıklarından ötürü kafası karışıktır. Kanat, nezarethaneden kurtulup Leyla'yı bulma derdindedir. Halil ise ölümcül görevi için harekete geçer. Artık Leyla'yı kurtarmak için zamana karşı bir yarış başlamıştır.

Olayların minimum hasarla tatlıya bağlanması, herkes için yeni bir başlangıç fırsatı yaratır. Leyla'nın başından geçenlerle kenetlenen "Kız Kardeşler", Rıza'nın karıştırdığı başka kötülüklerin izini sürer.

Ancak ulaştıkları delillerin içeriklerini çözmek hiç de kolay olmayacaktır.

Leyla ve Suna mutlu bir şekilde evlerine dönerken Ekim'in doğum günü de gençler için bir nefes olur. Ama gelişmeler herkes için olumlu değildir. Rıza firari bir hayata başlar, Ozan Ateş hakkında dengeleri değiştirecek bilgilere ulaşır, sürpriz bir ismin de korkunç bir tuzağa düştüğü ortaya çıkar.

Tüm varlıklarını kaybetme ihtimali, Suna ve çocukları için yepyeni gelecek planları çizerken, Kanat'ın geçmişinden sürpriz şekilde gelen bir figür Ekim ile ilişkisini de etkileyecek bir bombanın fitilini ateşler.

Duy Beni canlı izle! 3 Kasım Star TV Duy Beni 18. bölüm canlı izle! Duy Beni son bölümde neler oldu? Star TV canlı izle!

DUY BENİ KONUSU NEDİR?

Duy Beni dizisi diğer yaz dizileri gibi bir aşk hikayesi yerine gençlik odaklı olacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide olaylar liseli Ekim'in yaşadığı talihsiz bir olayla başlayacak. Ekim'in okula gittiği sırada en yakın arkadaşı Meltem'e bir araç çarpar ve kaçar. Kaza sonrası Meltem'in belden aşağısı felç kalır. Mahalleli kaçan aracın peşine düşerken, takip sonucunda aracın karanlık sırları olan bir koleje girdiği görülür.

DUY BENİ OYUNCU KADROSU

Selim Bender (Berk Hakman), (1-12)

Bahar Aydın (Ege Kökenli), (1-11)

Ekim Güleryüz (Rabia Soytürk), (1-)

Kanat Günay (Caner Topçu), (1-)

Melisa Gerçek (Sümeyye Aydoğan), (1-)

Leyla Ertener (Helin Kandemir), (1-)

Aziz Günay (Burak Can), (1-)

Fikret Tosun (Durul Bazan), (1-16)

Rıza Günay (Murat Daltaban), (1-)

Bekir Kaplan (Taha Bora Elkoca), (1-)

Neşe Güleryüz (Feride Çetin), (1-)

Halil Kaplan (Aytaç Uşun), (1-)

Ozan Yılmaz (Utku Coşkun), (1-)

Ayşe Karaca (Gökçe Güneş Doğrusöz), (1-)

Hazal Demir (Meltem Akçöl), (1-)

Suna Günay (Yeliz Akkaya), (1-)

Hatice Karaca (Elif Çakman), (1-)

Sedat Karaca (Bedir Bedir), (1-)

Dağhan Kara (İbrahim Yıldız), (1-)

Selçuk (Hamdi Alp), (1-)

Süleyman Gerçek (Alper Atak), (1-)

Ece Ay (Dilara Sümbül), (1-)

Naz Duru (Jasmin Berkiş), (1-)

Ceyda Astan (Sena Gençtürk), (1-)

Emine Sakan (Cemre Özşişman), (1-)

Orjinal (İzzet Yüksek), (1-)

Şükran Ertener (Bedia Ener), (1-)

Derviş Demir (Ufuk Özkan) (13-18)

Ateş (Miro Gerede Erkaya) (13-)

Gaye (Tuğba Uluay) (?)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Duy Beni Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title