Haberler

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajları

Güncelleme:

Doğum Günü Sözleri sayfamızdan en güzel doğum günü sözleri, mesajları, arkadaşa, sevgiliye komik doğum günü mesajlarını bulabilirsiniz. Sizler için 2021'nin en anlamlı, en komik en eğlenceli resimli doğum günü kutlama mesajlarını derledik. İşte 2021'nin uzun, kısa, komik, eğlenceli ve anlamlı doğum günü sözleri, mesajları...

Doğum günlerinin, insanların hayatındaki en değerli günlerden birisi olarak kabul ediliyor.Bazı insanlar doğum günlerini doyasıya kutlamak için can atıyor.

DOĞUM GÜNÜ SÖZLERİ

Doğum günü mesajları ise bu özel günlerde karşımızdaki insanın çok daha özel hissetmesinin sağlamanın en hoş ve pratik yollarından biri.
  • Yeni yaşında kalbinin olabildiği kadar sevmem ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.
  • Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun..
  • Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun.
  • Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun..
  • Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun.
  • Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. İyi ki doğdun.
  • İnsanın hayata tutunması için geçerli sebepleri olması gerekir. Sen benim en büyük sebebimsin. Kardeşten yakın insan. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.
  • Yeni bir yıla başlarken, sağlık ve mutluluk diliyorum. Acıların, felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice yıllara…
  • Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayati tüm güzellikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.

KOMİK DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI

Öyle oldu böyle oldu doğum günün kutlu oldu…
Bilmem hiç yalan dolan, böyle yaşarım ben inan. Sevgim hediyem olsun sana. İyi ki doğdun nice mutlu yıllara.
Bugün mutlu olursun. Dertlerini unutursun. Doğum günün bugün senin. Daha ne diye somurtursun.
Sanki dünyada bir sen eksikmişsin gibi doğmuşun. Ki eksikmişsin arkadaşım iyi ki doğdun.

EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI

Her mum hayatının ışığıdır, pastanda ki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın hayırlı, doğum günün kutlu olsun…
Yeni yaşında kalbinin olabildiği kadar sevmem ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.
Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.
-Seni tanıdığım için kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak hissediyorum. Seninle birlikte geçirdiğimiz günler benim için her zaman. Bugün ise senin en özel günün. Doğum günün kutlu nice mutlu yıllara…
-Sen hayatım boyunca tanıdığım en ilham verici insansın. En zor günlerimde yanımda oldun. Seni tanımak, en harika şeylerden biri. İyi ki doğdun.
-Bazen yalnız olduğunu düşünebilirsin. Ancak değilsin, hayatın boyunca yanında olacak biri var. Daha güzel günlerimiz olması dileğiyle, mutlu günler seninle olsun.

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Sevgiliye doğum günü mesajları önemli bir yer tutar. Sevgiliye en güzel doğum günü için en güzel dileklerinizi iletebileceğiniz doğum günü mesajı seçeneklerine bu başlık altında yer verdik.
"Sevgilim iyi ki doğdun. Birlikteliğimizde hayatıma getirdiğin her şey için sana teşekkür ederim. Yanından bir an bile ayrılmak istemiyorum. Bu mutluluğu seninle paylaşmak şimdi en güzel hayalim, seni çok seviyorum sevgilim. İyi ki doğdun.
"Canım sevgilim, varlığınla hayatıma renk katıyorsun.
Seninle bir ömür geçirmek ve her an seninle olmak bana en büyük hediye.
"Hayatımda ne aradıysam bil ki sende buldum.
"Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha güzelini verirmiş.
"Bu sabah güneş senin için doğdu.
"Pastanın üzerindeki mumlar sönüyor olsa bile senin içindeki mutluluğun ve güzelliğin asla sönmesin. Ne zaman karanlıkta kalsan, ruhunun parlak ışığı yolunu aydınlatsın. Nice mutlu yılların olsun sevgilim, seni çok seviyorum."
"Hadi gel tut elimi, sarılalım. Birlikte yine kahkahalara boğulalım. Benimle meydan oku her çıkmaza! Benimle uyu, benimle uyan, birlikte uyanalım nice yarınlara."
"Seninle bir bütün olmuşum sanki. Sen bendesin, ben de sendeyim. Senle birlikte ben de yeniden doğdum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun sevgilim!"
"Geçmişteki günlerini ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında üzüntüden çok neşenin olacağı güzel bir yılın olsun sevgilim. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere…"
"Hayatın beklediğimden daha harika olabileceğini gösteren insan. Seni hayattaki her şeyden daha çok seviyorum. İyi ki doğdun!"
"Seninle birlikte olmak boş bir defteri en güzel cümlelerle doldurmak gibi. Yüzümdeki tebessümlerin ve mutlu anlarımın en büyük sebebisin. İyi ki doğdun bebeğim, seni çok seviyorum."
"Bu sabah güneş senin için doğdu. Bugün hep hayal kuruyorum, düşlerimde hep sen… Şimdi seninle birlikte, huzurla ve mutlulukla geçecek daha nice yıllarımızın hayalini kuruyorum. Bir tanem, doğum günün kutlu olsun."
"Ruhumu ruhunda hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin yapamadığı o mutluluğu koymayı başardığın için teşekkür ederim. İyi ki doğdun, iyi ki doğdun da hayatımın bir parçası oldun canım sevgilim. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum."
"..ve ben bütün zamanımı ve bütün zamanımdan bin kat fazlasını ve daha da iyisi, dünya üzerinde var olan bütün zamanları senin için kullanmak istiyorum; seni düşünmek, senin içinde nefes almak için.", demiş Franz Kafka. İşte sen böyle seviyorum dünyam, hiç ayrılmayalım. Doğum günün kutlu olsun. günü kutlamalarına...

Arkadaşa Doğum Günü Mesajları

Hayatımda tanıdığım en eşsiz insansın, seninle paylaştığımız anılar için her gün geçmişe teşekkür ediyorum. Nice mutlu yeni anılar yaşamak dileğiyle iyi ki doğdun ve iyi ki arkadaşımsın.
Notalar olmadan müzik, ahenk olmadan şiir olmaz. Hayatın en değerli kavramı arkadaşlık ise sensiz olmaz. İyi ki dünyaya gelmişsin ve birbirimizin arkadaşı olmuşuz. Hayatın istediğin her şey umarım fazlasıyla bu önümüzdeki 365 günde seninle olur.
Yeni yaşında da seninle kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmeden pes etmeyeceğiz dostum. Nice güzel yıllara, iyi ki doğdun.

Aileye Doğum Günü Mesajları

Hayattaki tek dileğim ileride çocuklarıma senin gibi eşsiz bir baba olabilmek, her an onların yanında olan hissettirmeden destekleyen bir baba, sevgisi sonsuz olan bir baba. Mutlu yıllara babacığım.
365 gün boyunca en güzel anları yaşamanı diliyorum birtanecik kız kardeşim. Sana sahip olduğum için hayattaki en şanslı kişiyim. Bir kardeş, en yakın arkadaşsın bana iyi ki varsın, iyi ki doğdun ve bizimlesin.
Anneciğim, yanında olamasam da gittiğim her yerde seni düşünüyorum. Senin varlığın benim için bu dünyayı renkli kılıyor. İyi ki varsın ve nice mutlu güzel yaşlar geçirmeni diliyorum.

Kısa Doğum Günü Mesajları

Tutabileceğiniz veya tutamayacağınız yeni sözlerin verildiği gündür belki de..
Bazıları için kendini en yalnız hissettiği gündür hatta.
Hem mutluluk verici, hem hüzünlü bir gündür.
Veya en son ne zaman kutlandığını hatırlamadığınızdır...
Herşeye rağmen hatırlanmak ve hatırlamak güzel bir hissiyattır.
Hayatında istediğin her şeyin gerçekleşeceği güzel bir yıl diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.
Hayatın acılarının uğramayacağı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim. Nice mutlu yıllara.
Umutlarını ve neşeni koruyabileceğin, hayattaki zorlukların seni yıldırmayacağı bir yıl geçirmeni diliyorum. Güzel yaşlara.
Kötü günlerin geçmişte kalacağı, güzel günlerin ise her gün yaşanacağı güzel bir yıl geçirmeni diliyorum. Önündeki 365 gün boyunca yeryüzündeki iyi olan şeylerle karşılaşmanı diliyorum. Güzel yıllar dilerim.

En Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Umarım doğum günün ileride yaşayacağın mutlu ve güzel anların ilk günü olur. Yeni yaşında hayatındaki en her şey daha iyi gider ve yüzündeki gülümseme eksik olmaz. Doğum gününü en içten dileklerim kutluyorum.
Bu güzel gününde yanında olamamak beni ne kadar üzüyor olsa da kalbimle hayatının her anında yanında olduğumdan emin olabilirsin. Yeni yaşında her dileğin gerçek olsun, neşen hiç eksilmesin, iyi ki doğdun ve varlığın ile bizi mutlu ettin.
Sıcak havalarda klimalı ortama girildiği zaman yaşanan mutluluğu, yılın her günü yaşayacağın güzel bir yaş dilerim. Nice güzel, mutlu yıllara.
Umuyorum ki yeni yaşında mutluluk ve sevinçler hep seninle yol alır. Sen tanıdığım en eşsiz ve en güçlü insanlardan birisin. Diliyorum ki yeni yaşında tıpkı senin gibi olsun. Nice mutlu anılara.

RESİMLİ DOĞUM GÜNÜ SÖZLERİ

Resimli doğum sözlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri 2021! En güzel doğum günü mesajları, kısa, komik, sevgiliye, arkadaşa mesajlarıDoğum Günü Sözleri

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Doğum Günü Dalgalar Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title