Haberler

DGS SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI! sonuc.osym.gov.tr sitesinde erişilebilir! ÖSYM AÇIKLADI

Güncelleme:

ÖSYM, DGS sınav sonuçları bugün açıklayacağını belirtmişti. Sonuçların açıklanmasının ardından adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet sitesinden sorgulayabilecekler. DGS sonuçlarına ilişkin merak edilen tüm detaylar ve sonuç sorgulama ekranı haberimizin içerisinde yer alıyor. Detaylar haberimizde...

Dikey Geçiş Sınavının sonuçlarını binlerce öğrenci merakla bekliyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Dikey Geçiş Sınavı, 16 Temmuz Pazar günü gerçekleşti. Toplam 464 bin 281 adayın katılımıyla gerçekleşen sınavın sonucu merak konusu oldu. Adaylar tarafından DGS sonuçları araştırılmaktadır. Dikey Geçiş Sınavının sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Arama motorlarında 2023 DGS sonuçlarına dair işlemler en çok aratılan konular arasında yerini alıyor. Peki, DGS sonuçları açıklandı mı? İşte, DGS SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI!

DGS SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI!

Dikey Geçiş Sınavının sonuçları 11 Ağustos Cuma günü açıklandı. DGS sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesinde açıklanacaktır. DGS sonucunu öğrenmek isteyen adaylar ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr TC kimlik numaralarını ve aday şifrelerini girerek sonuçlarını öğrenebilecekler.

ÖSYM'NİN AÇIKLAMASI

DUYURU

(11 Ağustos 2023)

2023-DGS Sonuçları Açıklandı

16 Temmuz 2023 tarihinde uygulanan Dikey Geçiş Sınavı'nın (2023-DGS)değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 11 Ağustos 2023 tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

DGS SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI! sonuc.osym.gov.tr sitesinde erişilebilir! ÖSYM AÇIKLADI

ÖSYM SONUÇLARI AÇIKLADI MI?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince tarafından gerçekleştirilen Dikey Geçiş Sınavı'nın sonuçları henüz açıklanmamıştır. DGS sonuçlarının bugün saat 10.00 itibariyle erişime açılacağı tahmin edilmektedir.

2023 DGS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

DGS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar tercih işlemlerini gerçekleştireceklerdir. DGS tercih tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ösym Dgs Gündem Eğitim Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title