Haberler

Deniz Bulutsuz kimdir? Deniz Bulutsuz kaç yaşında, ne iş yapıyor? Deniz Bulutsuz Biyografi ve Hayatı

Güncelleme:

Son olarak Ozan Güven ile ilişkisi ile gündeme gelen Deniz Bulutsuz sosyal medyada ve internette araştırılıyor. Deniz Bulutsuz kimdir, kaç yaşında? Deniz Bulutsuz ne iş yapıyor? gibi soruların cevaplarını sizler için derledik. İşte, Deniz Bulutsuz Biyografi ve Hayatı!

Deniz Bulutsuz kimdir, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Dünyanın en ünlü dergisi olan Vogue dergisinin Türkiye versiyonunda çalışmaları ile tanınmıştır. Vogue Türkiye'de Editör ve Proje Spesyalisti olarak görev yaptığı dönemlerden bu yana adını sıkça duyurmuş Deniz Bulutsuz, şimdilerde kendi kurucusu olduğu ajansla ilgilenmektedir. Ozan Güven ile davalarıyla son dönemlerde sık sık gündeme gelen Deniz Bulutsuz, sosyal medyada merak edilmektedir. Peki, Deniz Bulutsuz kimdir, kaç yaşında? Deniz Bulutsuz ne iş yapıyor? İşte Deniz Bulutsuz Biyografi ve Hayatı!

DENİZ BULUTSUZ KİMDİR?

Deniz Bulutsuz, 1992 yılında dünyaya gelmiştir ve 28 yaşındadır. Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Deniz Bulutsuz,Vogue ve GQ gibi ünlü dergilerin özel projeler ekibinde görev almıştır. Şimdilerde hala Vogue Türkiye için yazdığı yazılarla moda ve güzellik alanında editör olarak hizmet veren Bulutsuz, stili ve tarzıyla da dikkat çekmektedir. Vogue Türkiye'nin yanı sıra dünyanın en ünlü erkek dergisi olan GQ Türkiye'de de Sosyal Medya uzmanlığı yapmıştır. Deniz Bulutsuz linkedin hesabı da dikkat çekmektedir. Deniz Bulutsuz son olarak "ondakka" adlı ajansın kurucusu olarak görev almaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Deniz Bulutsuz Deniz Bulutsuz Ozan Güven Ozan Güven Türkiye Türkiye Vogue Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title