Haberler

Deniz Baysal Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Deniz Baysal Teşkilat dizisinden neden ayrıldı, sebebi ne?

Güncelleme:

Deniz Baysal'ın TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinden ayrıldı mı ve Teşkilat Zehra neden yok merak ediliyor. Peki, Deniz Baysal Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Deniz Baysal Teşkilat dizisinden neden ayrıldı, sebebi ne?

Deniz Baysal Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Sorusu, Teşkilat dizisi hakkında en çok merak edilmekte ve araştırılmakta olan sorular arasında yer alıyor. Deniz Baysal, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Zehra karakterini canlandırmaktadır. Ünlü oyuncu 3 sezon yer aldığı Teşkilat dizisinde yer alıp, almadığı sorgulatılmakta. Peki, Deniz Baysal Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Deniz Baysal Teşkilat dizisinden neden ayrıldı, sebebi ne?

DENİZ BAYSAL TEŞKİLAT DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

3 sezon yer aldığı Teşkilat dizisinden ayrılan Deniz Baysal, Show TV'de yayınlanacak olan "Ne Gemiler Yaktım" isimli projede yer alacak. Devrim Özkan ile oynayacak olan Baysal dizide bir çocuk annesi Yasemin rolüne hayat verecek. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Teşkilat'tan ayrıldıktan sonra birçok projeden teklif alan Baysal'ın yeni adresi netleşti. Ay Yapım ile anlaşan Baysal, Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'da 1 kız çocuğu annesi Yasemin rolüne hayat verecek. İki kadının sarsıcı hikayesini konu alan dizide Fidan rolüne ise Devrim Özkan oynayacak. Dizide aynı zamada Sezen Aksu şarkılarına yer verilecek.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Deniz Baysal Trt Dizi Gündem Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title