Haberler

Cindy Williams kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Cindy Williams hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Gündemin öne çıkan isimleri arasında yer alan Cindy Williams hakkında Cindy Williams kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Cindy Williams hangi dizi ve filmlerde oynadı? Soruları gündeme taşındı. İşte detaylar...

Cindy Williams kimdir? Gündemin öne çıkan isimleri arasında yer alan Cindy Williams hakkında Cindy Williams kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Cindy Williams hangi dizi ve filmlerde oynadı? Soruları gündeme taşındı. Detaylar haberimizde...

CINDY WILLIAMS KİMDİR?

Cynthia Jane Williams, televizyon dizisi Happy Days ve Laverne & Shirley'deki Shirley Feeney rolüyle tanınan Amerikalı bir aktris ve yapımcıydı. Ayrıca American Graffiti ve The Conversation'da rol aldı.

CINDY WILLIAMS ÖLDÜ MÜ?

ABD'de 1970'li yıllarda şöhret olan ve çok sayıda dizide rol alan oyuncu Cindy Williams, 75 yaşında hayatını kaybetti.

Vefat haberini duyuran aile sözcüsü Liza Cranis, Williams'ın kısa bir hastalık geçirmesinin ardından 25 Ocak'ta Los Angeles'ta hayata gözlerini yumduğunu belirtti.

Cranis, Williams için, "Ölümü, asla kelimelerle ifade edilemez ve üstesinden gelinemez derecede bizi üzdü." açıklamasında bulundu.

Williams'ı tanımanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Cranis, "Herkesin sevdiği parlak bir karakteri olan kibar, güzel, cömert ve çok iyi espri anlayışına sahip biriydi." dedi.

1976'dan başlayıp 8 sezon süren "Laverne & Shirley" dizisindeki rolüyle parlayan Williams, George Lucas'ın yönettiği "American Graffiti" ve Francis Ford Coppola imzalı "The Conversation" filmlerindeki rolüyle de tanınmıştı.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Cindy Williams Dizi Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title