Haberler

Caner Erkin affedildi mi?

Güncelleme:

Süper Lig'in 30. haftasında 14 Mart Pazar günü Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe'de 3 hafta sonra Caner Erkin'i sahalarda görmüştük. Bu kapsamda Caner Erkin affedildi mi? sorusu da yanıt bulmuştu.

Caner Erkin affedildi mi? sorusu futbol camiasının gündeminde yer alan konular arasında yer alıyor.

CANER ERKİN AFFEDİLDİ Mİ?

Fenerbahçe'de 11 Mart 2021 tarihine kadar 3 maç kadro dışı olan Caner Erkin'le ilgili nihai karar verilmişti. Sarı-lacivertlilerde Trabzonspor maçı öncesi kadro dışı bırakılan Caner Erkin affedildi ve 11 Mart tarihinde yapılan idmanda yer aldı.

EMRE BELÖZOĞLU DEVREYE GİRMİŞTİ Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Trabzonspor, Antalyaspor ve Konyaspor maçlarının kadrosunda yer almayan milli futbolcu için Emre Belözoğlu'nun devreye girdiği, Konya maçı sonrası tecrübeli sol bekin yeniden takımla birlikte antrenman yapmasına yönelik karar çıkmıştı ancak yıldız oyuncunun, Gençlerbirliği karşısında kadroya alınıp alınmayacağına yine Erol Bulut karar verecek.

Bundan sonraki süreçte de hem yönetimin hem de teknik ekibin, disiplini elde tutmak adına olası benzer hareketlerde aynı tavrı sergileyecekleri belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Göztepe maçı sonrası disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Caner Erkin, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Erol Bulut'tan özür dilemişti.

CANER ERKİN FENERBAHÇE'DE DEVAM EDECEK Mİ?

Fenerbahçe, 4 Ağustos'ta Caner Erkin'in kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı. Bu süreçte takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren tecrübeli sol beke Çaykur Rizespor ile Adana Demirspor ilgilenmişti.

Ancak kadro dışı kaldıktan sonra herhangi bir teklifi değerlendirmeyen 32 yaşındaki futbolcunun, affedilip yeniden takımdaki yerini alabileceği öğrenildi. Sarı - lacivertliler ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Caner'in sarı-lacivertlilerde kalmayı istediği belirtildi. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Caner Erkin Fenerbahçe Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title