Haberler

Çakallarla Dans 6 hangi platformda, Netflix'te var mı? Çakallarla Dans 6 sadece sinemalarda mı? Amazon'da ve Disney'de var mı?

Güncelleme:

Çakallarla Dans 6 Çakallarla Dans 5'in devam filmi olan ve 2 Aralık 2022 tarihinde vizyona giren komedi filmidir. Filmi platformlar üzerinden izlemek isteyenler, Çakallarla Dans 6 Netflix'te var mı? Çakallarla Dans 6 sadece sinemalarda mı? Amazon'da ve Disney'de var mı? araştırması yapıyor. Peki, Çakallarla Dans 6 hangi platformda yayınlanacak? İşte detaylar...

Çakallarla Dans 6'yı izlemek isteyenler hangi platformda yayınlandığını merak ediyor. Peki, Çakallarla Dans 6 sadece sinemalarda mı olacak? Çakallarla Dans 6 Netflix'te mi, Amazon'da mı, Disney + da mı? İşte bilgiler...

ÇAKALLARLA DANS 6 HANGİ PLATFORMDA?

Çakallarla Dans 6 herhangi bir platformda yayınlanmayacaktır. Film şuanda sadece sinemalarda yayınlanıyor. Çakallarla Dans 6 ilk olarak 2 Aralık 2022 tarihinde vizyona girmiştir.

ÇAKALLARLA DANS 6 SADECE SİNEMALARDA MI?

Evet, Çakallarla Dans 6 şimdilik sadece sinemalarda var, herhangi bir platformda bulunmuyor.

Çakallarla Dans 6 hangi platformda, Netflix'te var mı? Çakallarla Dans 6 sadece sinemalarda mı? Amazon'da ve Disney'de var mı?

ÇAKALLARLA DANS 6 NE ZAMAN ÇIKTI?

Çakallarla Dans 6, Çakallarla Dans 5'in devam filmi olan komedi filmidir. Filmin başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu yer almaktadır. Filmin senaristliğini Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi yapmaktadır. Çekimlerine Haziran 2022 tarihinde başlanan film, 2 Aralık 2022 tarihinde vizyona girmiştir.

ÇAKALLARLA DANS 6 OYUNCU KADROSU

Şevket Çoruh - Kayınço Gökhan

İlker Ayrık - Muhasebeci Servet

Timur Acar - Köfte Necmi

Murat Akkoyunlu - Del Piero Hikmet

Didem Balçın - Fatma

Hakan Bilgin - Hüseyin Abi

Ebru Cündübeyoğlu - Gorgeous

Nurettin Sönmez - Enrico

Ceyhun Yılmaz - Adem

Anıl Tetik

Elvan Dişli - Mary

Mine Kılıç

Kemal Zeydan

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Amazon Aralık Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title