Haberler

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi BluTv projesi ne zaman çıkacak, adı ne? Çağatay Ulusoy ile Çağan Irmak projesinin detayları!

Güncelleme:

Türk televizyonlarının sevilen isimlerinden biri olan Çağatay Ulusoy, pek çok başarılı yapımda yer aldı. Son olarak Barbaros dizisinde oynayacağı söylenen Çağatay Ulusoy'un asıl projesi belli oldu. Çağatay Ulusoy yeni dizisinin adı nedir? Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi ne zaman yayınlanacak? Çağatay Ulusoy kimdir? Çağan Irmak kimdir?

Çağatay Ulusoy yeni projesi ile ekranlara döneceği açıklanmıştı. İlk olarak Barbaros dizisiyle gündeme geldi ancak bu dizide yer almayacağı sonradan belli oldu. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, son dönemde 'İçerde', 'Hakan: Muhafız' dizilerinde rol almıştı. Çağatay Ulusoy, BluTV diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer alacağı hakkında detayları derledik. Peki, Çağatay Ulusoy'u yeni dizisi nedir?

ÇAĞATAY ULUSOY'UN YENİ DİZİSİNİN ADI NEDİR?

Ekranlardan uzun süre uzak kalan ve adı çeşitli projelerde anılan Çağatay Ulusoy'dan bir müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Çağan Irmak imzalı Yeşilçam dizisinde başrol oynayacak.

Dizinin BluTV'de yayınlanacak olan Yeşilçam dizisinde başrol oynayacak olan Çağatay yeni dizisiyle de dikkatleri üzerine toplayacak gibi.

ÇAĞATAY ULUSOY'UN YENİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Levent Cantek'in yazdığı ve Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Yeşilçam dizisinin BluTV'de yayınlanacağı ve 10 bölüm olacağı açıklandı. Yayın tarihi ise 2021 olarak açıklandı.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi BluTv projesi ne zaman çıkacak, adı ne? Çağatay Ulusoy ile Çağan Irmak projesinin detayları!

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990, İstanbul'da doğdu.

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. 2011 yılında yapılan Best Model yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim gördü ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı.

Ayrıca oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersi almış, oyunculuk kariyerine Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan "Adını Feriha Koydum" adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım atmıştır.

Diziye devam ederken 2011 yılında "Anadolu Kartalları" filminde de başrol oynadı.Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni topladı.

Ulusoy, Star TV'de yayınlanan "Medcezir" adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynadı.

Yıldırım Türker'in senaryosunu yazdığı ve 25 Aralık'ta vizyona giren olan "Delibal" adlı sinema filminde "Barış" karakteri ile başrolü oynadı.

Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirdi ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü oldu.

Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde yayın hayatına başlayan 'İçerde' adlı dizinin başrolünü canlandırmaktadır.

Çağatay Ulusoy'un Almış Olduğu Ödüller

42. Altın Kelebek Ödülleri 2015

"En İyi Erkek Oyuncu"

Ege Üniversitesi 4. Medya Ödülleri 2015

"En İyi Erkek Oyuncu"

Magazin Gazetecileri Derneği 21. Altın Objektif Ödülleri 2015

"Drama Dizisi En İyi Erkek Oyuncu"

Türkiye Gençlik Ödülleri 2015

"En İyi Erkek Oyuncu"

Elle Style Awards 2014

"Yılın En Stil Sahibi Erkek Oyuncusu"

5. Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri 2014

"En İyi Drama Dizisi Erkek Oyuncusu" Medcezir

9. Seul Uluslararsı Drama Ödülleri 2014

"En İyi Erkek Oyuncu Adayı"

"En İyi Drama Gümüş Ödül: Medcezir"

Quality Of Magazine Dergisi 5. Yıl / Quality Ödülleri 2014

"En İyi Erkek Oyuncu"

Oyuncular Sitesi - Yeni Sezon Prestij Anketleri 2013

"En İyi Erkek Oyuncu"

Best Model 2010 Türkiye Birincisi

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi BluTv projesi ne zaman çıkacak, adı ne? Çağatay Ulusoy ile Çağan Irmak projesinin detayları!

ÇAĞAN IRMAK KİMDİR?

Çağan Irmak (d. 4 Nisan 1970, İzmir) Türk dizi ve film yönetmeni, senaryo yazarı.

4 Nisan 1970 tarihinde İzmir'de doğdu. Çocukluğu Seferihisar'da geçti. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi radyo, TV ve sinema bölümünden mezun oldu.

"Asmalı Konak" adlı televizyon dizisiyle ismini bütün Türkiye'ye duyurdu. Sonra hem 1980'li yılların karışık, gergin ve politik halini, hem 2000'li yıllardaki bir sonraki kuşağın yaşadıklarını anlatan "Çemberimde Gül Oya" dizisini yazdı ve yönetti.

"Bana Şans Dile", "Mustafa Hakkında Herşey", "Babam ve Oğlum", "Ulak", "Issız Adam", "Karanlıktakiler", "Prensesin Uykusu","Dedemin İnsanları", "Tamam mıyız?", "Unutursam Fısılda" ve "Nadide Hayat" adındaki on bir uzun metrajlı sinema filmi ve "Çilekli Pasta" adlı tv filmi bulunmak üzere, ödüllü kısa filmleri de bulunmaktadır.

Sinema filmleri

Uzun metrajlı filmleri

Soğan Tarlası (2017)

Benim Adım Feridun (2016)

Nadide Hayat (2015)

Unutursam Fısılda (2014)

Tamam mıyız? (2013)

Dedemin İnsanları (2011)

Prensesin Uykusu (2010)

Karanlıktakiler (2009)

Issız Adam (2008)

Ulak (2007)

Babam ve Oğlum (2005)

Mustafa Hakkında Herşey (2004)

Bana Şans Dile (2001)

Çilekli Pasta (2000)

Kısa metrajlı filmleri

Düşlerimdeki Atatürk (2008)

Bana Old and Wise'ı Çal (1998)

Dizi filmleri

Gülizar (2018)

Keşanlı Ali Destanı (2011)

Yol Arkadaşım (2008-2009)

Kabuslar Evi (2006)

Çemberimde Gül Oya (2004-2005)

Asmalı Konak (2002-2004)

Şaşıfelek Çıkmazı (2001)

Günaydın İstanbul Kardeş (1998-2001)

Mahallenin Muhtarları - 1998

Klipleri

Gülriz Sururi - Kabare (2003)

Zerrin Özer - Ama Bazen (2007)

Zerrin Özer - Ömür Geçiyor (2007)

Sertab Erener - Kız Leyla (2015)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çağatay Ulusoy Çağan Irmak ulusoy BluTV Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title