Haberler

Black Widow oyuncuları kimler, konusu ne? Black Widow sinemada yayınlandı mı?

Güncelleme:

Merakla beklenen Black Widow sinema filmi 9 Temmuz 2021 tarihinde vizyona girdi. Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson'un başrolünde oynadığı bilim-kurgu, macera ve aksiyon filmi "Black Widow" izleyici ile buluşacak. Peki, Black Widow konusu ne? Black Widow oyuncuları kimlerdir? Black Widow konusu nedir? Detaylar haberimizde...

Black Widow sinemada çıktı mı? Black Widow oyuncuları kimler? Black Widow konusu ne, neyi anlatıyor? Black Widow Türkiye'de yayınlandı mı? Black Widow yayınlanma tarihi ne zaman? Black Widow hangi sinemalarda oynanacak? Black Widow kimin hayatını anlatıyor?

BLACK WİDOW SİNEMALARDA YAYINLANDI MI?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5 film vizyona girecek. Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson'un başrolünde oynadığı bilim-kurgu, macera ve aksiyon filmi "Black Widow" izleyici ile buluşacak. Scarlett Johansson'un Natasha Romanoff rolüne geri döndüğü yapım, mazisinden çıkıp gelen ailesiyle büyük bir tehdide karşı iş birliği yapmak durumunda kalan Black Widow'un hikayesini anlatıyor.

BLACK WİDOW KONUSU NE?

Black Widow, ABD yapımı, 9 Temmuz 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanan, Marvel Comics'in yayınladığı Black Widow isimli çizgi romandan uyarlanan ve Marvel Studios tarafından yapımı üstlenilen yirmi dördüncü Marvel Sinematik Evreni süper kahraman filmi. Yönetmenliğini Cate Shortland'ın yaptığı, başrollerini Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, O. T. Fagbenle, Ray Winstone ve Rachel Weisz'ın paylaştığı filmin çekimleri Macaristan, Norveç ve Birleşik Krallık gibi ülkelerde yapıldı.

Bir Black Widow filminin planlanmasına Nisan 2004'te Lionsgate tarafından başlandı ve David Hayter yönetmenlik görevini üstlendi. Proje iptal oldu ve karakterin film hakları Haziran 2006 tarihinde kadar Marvel Stüdyolarına geri döndü. Johansson, Iron Man 2 (2010) ile birkaç MCU filminde rol aldı. Marvel ve Johansson, 2018'de Schaeffer ve Shortland'ın işe alınmasından önce, sonraki yıllarda birkaç kez solo bir filme ilgilendiklerini dile getirdi.

Black Widow'un, MCU'nun Dördüncü Fazın ilk filmi olarak, 9 Temmuz 2021'de ABD, Türkiye, Romanya, Fransa, Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği'ne bağlı bazı ülkelerde de yayınlanması kesinleşti.

BLACK WİDOW OYUNCULARI

Scarlett Johansson - Natasha Romanoff / Black Widow

David Harbour - Alexei Shostokoff / Red Guardian

Florence Pugh - Yelena Belova / Black Widow

Rachel Weisz - Melina Vostokoff

O. T. Fagbenle - Taskmaster

William Hurt - Thunderbolt Ross

Ray Winstone - Dreykov

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı?
Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title