Haberler

Binance CEO'su istifa etti mi? Binance CEO'su Changpeng Zhao suçu ne?

Güncelleme:

Binance'in kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao, Wall Street Journal'in haberine göre hakkındaki kara para aklama suçlamaları karşısındaki anlaşma kapsamında istifa etmeyi kabul etti. Peki, Binance CEO'su Changpeng Zhao suçu ne? Binance CEO'su istifa etti mi?

Kara para aklama ve dolandırıcılık da dahil olmak üzere yıllarca süren suç faaliyetlerine ilişkin devam eden soruşturma kapsamında ABD Adalet Bakanlığı'nın radarında olan Binance'ın kurucusu Changpeng Zhao, CEO'luk görevinden istifa etmeyi kabul etti.Binance CEO'su istifa etti mi? Binance CEO'su Changpeng Zhao suçu ne?
BİNANCE CEO'SU İSTİFA ETTİ Mİ?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance hakkında kara para aklama ve dolandırıcılık da dahil olmak üzere yıllarca süren suç faaliyetlerine ilişkin devam eden soruşturma başlatılmıştı.

ANLAŞMAK 4 MİLYAR DOLAR İSTEDİLER

Bloomberg News'in haberine göre ABD Adalet Bakanlığı Binance'den soruşturmasını çözmek için 4 milyar dolar istedi. Anlaşma Binance'in faaliyetlerine devam etmesini sağlayacak.

İSTİFA ETMEYİ KABUL ETTİ

Wall Street Journal'in haberine göre Binance'ın kurucusu ve Ceo'su Changpeng Zhao, suçlamaları kabul ederek istifa etmeyi kabul etti. Yapılan anlaşma çerçevesinde Binance'in 4,3 milyar dolar ödeme yapacağı ifade edildi. Anlaşma şartlarına göre CEO Zhao'nun federal mahkemede suçunu kabul etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Changpeng Zhao CEO Hukuk Gündem Teknoloji Finans Dünya Ekonomi Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title