Haberler

Bige Önal kimdir? Bige Önal ne dedi? Kaç yaşında, nereli? Bige Önal hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri hakkında düşüncelerini ifade eden Bige Önal, merak konusu oldu. Bige Önal kimdir, sorusunun yanıtı araştırılan başlıklardan biri oldu. Eski MHP'li vekil Ahmet Çakar'ın canlı yayında "Açık toplu içinde kendini gösteriyor, sütyen yok" diyerek Melis Sezen'in kıyafetini eleştirmesine tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Konu hakkında konuşan Bige Önal kimdir? Bige Önal ne dedi? Kaç yaşında, nereli? Bige Önal hayatı ve biyografisi!

Bige Önal kimdir sorusunun yanıtı merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Eski MHP milletvekili Ahmet Çakar, dün akşam katıldığı bir televizyon programında oyuncu Melis Sezen'in aylar önce bir ödül töreninde tercih ettiği kıyafeti eleştirdi. Çakar'ın sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de peşin sıra gelmeye başladı. Konuyla ilgili Bige Önal'ın hayatı da merak edildi.

BİGE ÖNAL KİMDİR?

Bige Önal Doğum Tarihi: 01.02.1990

Bige Önal Kaç Yaşında: 30

Bige Önal Boyu: 1.69 m

Bige Önal Kilosu: 52 kg

Bige Önal Burcu: Kova

Bige Önal Göz Rengi: Mavi

Bige Önal Eğitim: Bilgi Üniversitesi İletişim fakültesi Sinama TV Bölümü

Bige Önal Doğum Yeri: İstanbul

Bige Önal kimdir? Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal kimdir? Bige Önal hayatı ve biyografisi!Bige Önal

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşında iken anne babası boşanmıştır.

Özel St Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu. Emre Altuğ ve Rojda Demirer'in başrollerini canlandırdığı, oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kerem Kupacı ve Hande Subaşı'nın yer aldığı 2010 yapımı "Elde Var Hayat" adlı dizide Yeliz karakterini canlandırdı. Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ekin Koç'un oynadığı "Benim Adım Gültepe" adlı dizide ise Nazlı karakterine hayat verdi.

2014 yılında başrolündeAyça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ekin Koç'un oynadığı "Benim Adım Gültepe" adlı dizide Nazlı karakterini canlandırdı.

2015 yılında Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren'in üstlendiği "Maral:En Güzel Hikayem" adlı dizide Hazal Kaya(Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Fırat Altunmeşe(Oytun) rol alırken Bige Önal da Alara karakterini canlandırmıştır.

Bige ÖnalFilmleri ve Dizileri:

2015 - Maral:En Güzel Hikayem (Alara) (TV Dizisi)

2014 - Benim Adım Gültepe (Nazlı) (TV Dizisi)

2013 - Muhteşem Yüzyıl (Rita) (TV Dizisi)

2011 - Elde Var Hayat (Yeliz) (TV Dizisi)

2010 - Halil İbrahim Sofrası (Didem) (TV Dizisi)

2007 - Kısmetim Otel (Gizem) (TV Dizisi)

Bige Önal kimdir? Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal kimdir? Bige Önal hayatı ve biyografisi!Aras Bulut İynemli-Bige Önal

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Bige Önal Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title