Haberler

Beşiktaş- Giresunspor golleri izle! Beşiktaş- Giresunspor golleri kim attı? Beşiktaş- Giresunspor maç özeti izle!

Güncelleme:

Hazırlık maçı kapsamında Beşiktaş ile Giresunspor karşılaştı. Futbolseverler ise arama motorlarında Beşiktaş- Giresunspor golleri izle! Beşiktaş- Giresunspor golleri kim attı? Beşiktaş- Giresunspor maç özeti izle! araması yaptı. Beşiktaş- Giresunspor golleri izle! Beşiktaş- Giresunspor golleri kim attı? Beşiktaş- Giresunspor maç özeti izle!

Süper Lig'de verilen arada Beşiktaş ile Giresunspor karşılaştı. Maçı takip edemeyen ve golleri tekrar izlemek isteyen futbolseverler arama motorlarında Beşiktaş- Giresunspor golleri izle! Beşiktaş- Giresunspor golleri kim attı? Beşiktaş- Giresunspor maç özeti izle! sorularını araştırdı.

BEŞİKTAŞ- GİRESUNSPOR GOLLERİ!

Beşiktaş - Giresunspor maçı 5-3'lük skorla Beşiktaş galibiyeti ile sonuçlandı.

Beşiktaş'ın gollerini 30. ve 46. dakikada Gedson atarken, 45. dakikada N'Koudou attı. Diğer goller ise 60 ve 86. dakikada Cenk'ten geldi.

Giresunspor'un golleri ise 51. dakikada Serginho'dan gelirken 80. dakikada Doğan Can Davas'dan geldi. Giresunspor 90. dakikada Savicevic ile penaltıdan gol attı.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Beşiktaş Spor Kulübü Giresunspor Futbol Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title