Haberler

Behzat Gerçeker kimdir ? Gerçeker Avşar ile maç yaptı

Güncelleme:

Behzat Gerçeker kimdir ? Behzat Gerçeker'le tenis turnuvasında maç yapan Avşar, "Jartiyer çorabı bir kere giymiştim, becerememiştim. En iyisi mininin altına giymek." dedi

Behzat Gerçeker kimdir ? Avşar katıldığı turnuvada Gerçeker ile eşleşti. 14'üncüsü gerçekleşen 'Doğtaş Hülya Cup Tenis Turnuvası' Hülya Avşar'ın gösteri maçı ve basın toplantısıyla başladı. Avşar, 1100 sporcunun katıldığı turnuvada, her yıl olduğu gibi genç tenisçilere sağlanacak burs imkânının yanı sıra milli engelli koşucumuz Barış Telli'ye protez bacak yaptırıldığını söyledi.

KORTA JARTİYERLİ ÇORAPLA ÇIKTI

Behzat Gerçeker'le gösteri maçı yapan Avşar, korta jartiyerli çorapla çıkarak görenleri şaşırttı. Hülya Avşar, "Bir kere giymiştim, becerememiştim en iyisi kortta mini eteğin altına giymekti. Bu sefer giymeyi de başardım" diye konuştu.

"BÜYÜK EKSİKLİK VAR"

Hülya Cup'un spor camiasına mal olmuş bir turnuva olduğunu belirten Avşar, şunları söyledi, "Bu yıl ilk defa başarılı üniversite öğrencilerine eğitim imkânı da sağlamaya başladık. Ancak bunu tam Twitter'dan duyurduk twitter kapatıldı. Dolayısıyla ulaşabildiğimiz kadar üniversite öğrencilerine de eğitim hizmeti sağlayacağız. Milli engelli koşucumuza protez ayak yaptırdık. 'Hülya Cup' kasasından gururla söylüyorum. Maliyeti çok yüksek bir şey. Önümüzdeki günlerde yarışlara katılacak. Türkiye'de büyük eksiklik var bu konuda. Destek olabildiğim için çok mutluyum." Avşar, maçından sonra selfie modasına uyarak, gazetecilerle fotoğraf çektirdi.





Kaynak: Gündem

Behzat Gerçeker Hülya Avşar Twitter Gündem Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title