Haberler

Bad Boys: Her Zaman Çılgın konusu nedir, oyuncuları kimler? Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi ne zaman çıktı, hangi ülke yapımı? Nerede çekildi?

Güncelleme:

Bugün ATV'de Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi ekranlara gelecek. Film başlamadan önce izleyiciler, Bad Boys: Her Zaman Çılgın konusu nedir, oyuncuları kimler? Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi ne zaman çıktı, hangi ülke yapımı? Nerede çekildi? merak etti. Peki, Bad Boys: Her Zaman Çılgın filminin konusu nedir? Bad Boys: Her Zaman Çılgın filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

ATV'de 3 Ocak 2023 tarihinde Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi TV'de ilk kez olarak yayınlanacak. Filmi izlemeye başlamadan önce izleyiciler, Bad Boys: Her Zaman Çılgın nerede çekildi? Bad Boys: Her Zaman Çılgın konusu nedir? Bad Boys: Her Zaman Çılgın oyuncu kadrosunda kimler var? merak etti. Bilgiler sizlerle...

BAD BOYS: HER ZAMAN ÇILGIN KONUSU NEDİR?

Miami yeni bir uyuşturucu tehlikesi ile karşı karşıyadır. Meşhur narkotik polisi ikilimiz Mike ve Marcus, uyuşturucu kartelinin başında bulunan Armando Armas'ın peşine düşerler. Ancak Armando soğukkanlı ve ünlü bir katildir. Kartele son derece sadıktır ve annesi tarafından Mike'ı öldürmesi için gönderilmiştir. Armando'nun özellikle Mike'ın peşinde olması ise elbette tesadüf değildir.

BAD BOYS: HER ZAMAN ÇILGIN OYUNCU KADROSU

Will Smith : Mike

Martin Lawrence : Marcus Burnett

Vanessa Hudgens : Kelly

Alexander Ludwig : Dorn

Charles Melton : Rafe

Paola Núñez : Rita

Kate del Castillo : Isabel Aretas

Nicky Jam : Zway-Lo

Joe Pantoliano : Captain Conrad Howard

Theresa Randle : Theresa Burnett (Marcus'un eşi)

Jacob Scipio : Armando Armas

Jamie Neumann

Massi Furlan : Lee Taglin

Dennis Greene : Reggie

Bianca Bethune : Megan Burnett (Marcus'un kızı)

Michael Bay : Düğün sahibi

DJ Khaled as Manny the Butcher

BAD BOYS: HER ZAMAN ÇILGIN NE ZAMAN ÇIKTI, HANGİ ÜLKE YAPIMI?

Bad Boys: Her Zaman Çılgın (Özgün adı: Bad Boys for Life) Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetilen, Will Smith ve Martin Lawrence'ın başrol oynadığı 2020 yapımı aksiyon komedi filmi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Atv Gündem Magazin Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title