Haberler

Aziz Yıldırım'ın "Paralı Köpekler" Sözüne Hapis İstemi!

Güncelleme:

GFB grubu lideri Sefa Kalya, Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında sarf ettiği sözler nedeniyle Aziz Yıldırım hakkında hapis cezası istemiyle dava açtı.

Geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında sarf ettiği sözler nedeniyle, Aziz Yıldırım hakkında ''Hakaret'' suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"PARALI KÖPEKLER" DEMİŞTİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Sefa Kalya'nın suç duyurusuna yer verilerek söz konusu suç duyurusunda Yıldırım'ın birden fazla kanal tarafından canlı olarak yayınlanan konuşmasını kesip GFB'nin olduğu tribüne dönerek, "Terbiyesizlik etmeyin, sizi bir daha stada sokmam, terbiyesizler, paralı köpekler, bu kadar da ağır hakaret ediyorum" dediği anlatıldı.

OLAY GÜNÜ TRİBÜNDE YOKTU

Yıldırım'ın savcılığa suçlamaya ilişkin sunduğu dilekçesinde olay günü Sefa Kalya'nın tribünde olmadığını, onun bulunmadığı bir yerde kendisine yönelik hakarette bulunulmuş olamayacağını ifade ettiği belirtildi.

HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

İddianamede, Yıldırım'ın sarf etmiş olduğu sözlerin Müşteki Kalya'nın onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte olduğu kaydedildi. Yıldırım hakkında "Hakaret" suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 11 Mayıs 2014 günü düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında kürsüde konuşan Aziz Yıldırım, konuşması sırasında yapılan tezahüratlara büyük tepki göstermiş, suça konu sözleri sarf etmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Cumhuriyet Başsavcılığı Aziz Yıldırım Fenerbahçe Sefa Kalya Gündem Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title