Haberler

Ayşen Birgör kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayşen Birgör şarkıları ne? Ayşen Birgör hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Adını sıklıkla duyduğumuz isimlerden biri olan Ayşen Birgör hakkında merak edilenler var. Son zamanlarda gündemde olan isimler arasında yer alan Ayşen Birgör'ün kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Peki, Ayşen Birgör kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayşen Birgör şarkıları ne? Ayşen Birgör hayatı ve biyografisi!

Gündemde yer alan isimlerden biri olan Ayşen Birgör hakkında detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sıklıkla karşılaştığı isim olan Ayşen Birgör'ün hayatını araştırıyor. Peki, Ayşen Birgör kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayşen Birgör şarkıları ne? Ayşen Birgör hayatı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

AYŞEN BİRGÖR KİMDİR?

3 Kasım 1977'de İstanbul'da dünyaya gelen müzisyen, şarkıcı, Türk Sanat Müziği sanatçısıdır. Müzik tutkunu bir ailedendir. Ortaokul ve liseyi çalgı eğitimi alarak tamamladıktan sonra 1988 yılında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, Çalgı Eğitim Bölümü'nü kazandı. Konservatuar eğitiminin devam ettiği yıllarda sesinin güzelliğini keşfeden müzik yapımcıları 1996 yılında Ayşen Birgör'e ilk albümünü yaptılar.

"Gecem" adlı ilk albümüyle müzik sektöründe 'Ben de varım' diyen Ayşen Birgör; başta Adnan Şenses, Emel Sayın, Coşkun Sabah, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Çelik olmak üzere birçok sanatçıya vokalistlik yaptı.

Ayrıca 2007 yılında Star Tv'de Popstar Alaturka programına katılmıştır. Yarışmada üçüncü olmuştur. Vokal yaptığı bazı sanatçılar, Emel Sayın, Adnan Şenses, Coşkun Sabah, Gülben Ergen, Serdar Ortaç ve Çelik'tir.

Profesyonel Müzik hayatının 2. Albümü olan "Bambaşka" için 2009 yılının başında Taşkın Sabah'la çalışmalara başlayan Ayşen Birgör, müzik sektörünün yeni firmalarından biri olan Müzikram Yapım'la anlaştı.

Müziği çok iyi bilen ve ülkemizin son dönemlerde yetiştirmiş olduğu en iyi yorumculardan biri olan Ayşen Birgör'ün en büyük hedefi, Türk Müziğinin vazgeçilmez isimlerinden biri olmak.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title