Haberler

Atilla Önder kimdir? Atilla Önder kaç yaşında, nereli? Atilla Önder mesleği ne?

Güncelleme:

Gündemde yer alan isimlerden birisi olan Atilla Önder merak ediliyor. Son zamanlarda gündemde olan isimler arasında yer alan Atilla Önder'in kim olduğu ve hayatı araştırılıyor.. Peki, Atilla Önder kimdir? Atilla Önder kaç yaşında, nereli? Atilla Önder mesleği ne?

Gündemde yer alan isimlerden biri olan Atilla Önder hakkında detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sıklıkla karşılaştığı isim olan Atilla Önder'in hayatını araştırıyor. Peki, Atilla Önder kimdir? Atilla Önder kaç yaşında, nereli? Atilla Önder mesleği ne? Detaylar haberimizde.

ATİLLA ÖNDER KİMDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronudur. Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı uyuşturucu baronu Atilla Önder İspanya'da yakalandı. Önder'in Türkiye'ye getirilmesi için çalışmaların başladığı da belirtildi. Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol Europol Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol-Europol Daire Başkanlığımızca 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma', '6136 Sayılı Ateşli Silahlar Hakkındaki Kanun'a muhalefet', 'tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma veya el değiştirme' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından firari olarak aranan Atilla Önder hakkında kırmızı bülten çıkarılmıştı.

Daha sonra yapılan çalışmalarda söz konusu şahsın Batı Avrupa ülkelerinde olabileceği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine İnterpol-Europol Daire Başkanlığımız, ilgili ülkelerin Interpol birimleriyle iletişime geçti. Kurulan etkili iletişim sayesinde Atilla Önder'in İspanya'da yakalanması sağlandı. Önder, 22 Aralık'ta Interpol-Europol Daire Başkanlığımız görevlileri tarafından İspanya'nın başkenti Madrid'de teslim alındı. Şahıs, adli makamlara sevk edilmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilecek" denildi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Atilla Önder Gündem Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title