Haberler

Atatürk filmi nereden izlenir? Atatürk filmi hangi platformda yayınlanıyor?

Güncelleme:

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayat hikayesini ele alan bu yapım, heyecanla bekleniyor. Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği filmin başrolünde ise Aras Bulut İynemli, 'Atatürk' karakteriyle yer alıyor. Peki, Atatürk filmi nereden izlenir? Atatürk filmi hangi platformda yayınlanıyor?

Atatürk filmi nereden izlenir? Sorusu birçok kişi tarafından araştırılıyor. Disney Plus, Türkiye'de hizmet vermeye başladığından beri yayınladığı orijinal Türk yapımlarını ani bir kararla kaldırdı. Nedeni henüz net olarak bilinmese de, teknik bir aksaklık veya kullanıcıların deneyim sorunları olduğu iddia ediliyor. Peki, Atatürk filmi nereden izlenir? Atatürk filmi hangi platformda yayınlanıyor?

ATATÜRK FİLMİ NEREDEN İZLENİR?

İlk olarak bir Disney+ dizisi olarak planlanan proje, daha sonra iki filme dönüştürüldü. İlk film, "Atatürk 1881 - 1919" başlığıyla 29 Ekim 2023 tarihinde FOX kanalında yayınlandıktan sonra, 3 Kasım'da Türkiye'deki sinemalarda gösterime girdi. Atatürk filmi, yılın en iyi çıkış yapan yerli drama filmi oldu. İlk bölümü sinemalarda gösterilen yapım, 269 bin 113 seyirci ile gişenin zirvesine yerleşti. İkinci film ise 2024'te vizyona girecek.

ATATÜRK FİLMİ NE KADAR İZLENDİ?

"Atatürk 1881-1919" filmi, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatarak Türkiye'de büyük ilgi ve başarı elde etti. Film, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı ve sinemaseverler tarafından büyük beğeni topladığı bir yapıt olarak öne çıktı. Gösterime girdiği tarihten itibaren büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen film, 29 Ekim'de vizyona girmesinin ardından gişe rekorları kırarak Türkiye'nin tüm zamanların en çok izlenen 100 filmi arasına girdi. Box Office Türkiye'nin verilerine göre toplamda 1 milyon 591 bin 924 seyirci sayısına ulaşarak bu önemli başarıyı elde etti.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Mustafa Kemal Atatürk Aras Bulut İynemli Mehmet Ada Öztekin Mehmet Ada Gündem Sinema Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title