Haberler

Anneler günü WhatsApp mesajları! En iyi, en güzel Anneler günü WhatsApp mesajları!

Güncelleme:

Anneler gününün yaklaşması ile birlikte birçok kişi WhatsApp üzerinde paylaşmak için Anneler günü WhatsApp mesajlarını araştırmaya devam ediyor. En iyi, en güzel Anneler günü WhatsApp mesajları, paylaşılmak için araştırılmakta. Peki, Anneler günü WhatsApp mesajları! En iyi, en güzel Anneler günü WhatsApp mesajları!

Anneler günü WhatsApp mesajları, anneler gününde annelerimiz ile duygu ve düşüncelerimizi yansıtmak için gönderdiğimiz mesajlar arasında yer alıyor. Bu nedenle Anneler gününde birçok kişi tarafından Anneler günü WhatsApp mesajları paylaşmak, tercih edilen yöntemler arasında bulunuyor. Peki, Anneler günü WhatsApp mesajları! En iyi, en güzel Anneler günü WhatsApp mesajları!

ANNELER GÜNÜ WHATSAPP MESAJLARI

Bana her zaman doğruluğu ve dürüstlüğü öğütleyen bir tanecik annem yolun yolumsa sevginin ışıltısı ışığımdır.

Bana ablalıktan çok annelik eden ve annemle kurduğu derin koalisyonlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde geleceğime yön veren canım ablamın da anneler günü kutlu olsun.

Hayatta tüm zorluklara karşı güçlü kalabilen ve bana da her zaman bunu öğütleyen en dobra önderim canım annem bugün senin günün kutlu olsun.

Anneler günü WhatsApp mesajları! En iyi, en güzel Anneler günü WhatsApp mesajları!

Babama iyi bir yol arkadaşı olduğun gibi bana da çok iyi bir anne ve hayatta örnek aldığım ilk insanlardan biri oldun. İyi ki benim annemsin seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

Anneciğim, sen dünyanın en güzel annesisin. Anneler günün kutlu olsun. Doğduğum günden beri bana gösterdiğin sevgi, sabır ve ilgi için sana çok minnettarım. Seni çok seviyorum.

Evimizin kraliçesi, başımızın tacı canım annem. Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Kalbimde öyle özel bir yere sahipsin ki… Sana olan sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez. Anneler günün kutlu olsun.

EN İYİ, EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ WHATSAPP MESAJLARI

Cenneti yüzündeki gülümsemende saklayan annecim bugün senin günün kutlu olsun. Hastalandığımda derman, mutluluklarıma ortak olan en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşım, önderim annem… Anneler günün kutlu olsun.

Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine.. Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

Anneler günü WhatsApp mesajları! En iyi, en güzel Anneler günü WhatsApp mesajları!

Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

Bana sarıldığın her ana, sarılmaya cesaretlendirmeye ve gösterdiğin sevgiye teşekkür ederim. Anneler günün kutlu olsun!

Anneler günü WhatsApp mesajları! En iyi, en güzel Anneler günü WhatsApp mesajları!

En başından beri, beni besleyen, bana dua eden, benim için endişelenen, beni yönlendiren ve her arayışta beni destekleyen kişi sendin. Sadece ihtiyacım olan sevgiyle her gün orada olduğun için teşekkür ederim.

Anneler günün kutlu olsun! Büyüdüğümde nasıl olmak istediğimin parlayan bir örneği olduğun için teşekkür ederim!

En iyi zamanda bizimle birlikte güldüğün ve en kötü zaman boyunca bizimle kaldığın için teşekkür ederim. Sensiz ne yapardım, canım annem...

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Anneler Günü Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title