Haberler

Altın Kelebek ödülleri ve adayları kim? 48. Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi?

Güncelleme:

Yılın en görkemli gecesi; en iyilerin günü için geri sayım heyecanı devam ediyor. Türkiye'nin en prestijli ödül töreni Pantene Altın Kelebek'te yetenekleri ve başarıları ile adından söz ettirenler ödüllerine kavuşacak. Peki, Altın Kelebek ödülleri ve adayları kim? 48. Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi?

Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle düzenlenen 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için heyecan dolu Oylama süreci başladı. Peki, Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi? İşte Altın Kelebek ödülleri ve adayları kimler? İşte detaylar haberimizde...

PANTENE ALTIN KELEBEK OY NASIL VERİLİR? OY VERMEK ÜCRETLİ Mİ?

Adaylar, www.pantenealtinkelebekodulleri.com adresi ve Hürriyet Mobil uygulamasındaki yerini aldı. Eylül 2021 ve Eylül 2022 tarihleri arasında televizyon ve eğlence dünyasında adından söz ettiren adaylar için toplam 32 kategoride oylama yapılacak.

İlk turda her kategoride tamamen halk oylarıyla 10 aday belirlenecek. Üst tura çıkanlar yeniden halk oylamasına sunulacak. Kazananlar; yüzde 70 halk, yüzde 30 jüri oy oranıyla belirlenecek. "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ise bu yıl Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Taro Emir Tekin ödül alacak.

48. PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ'NDE OYLAMA SÜRECİ!

Oylama iki turdan oluşacak. İlk turda desteklediğiniz sanatçılara oy vererek ikinci tura çıkmalarını siz sağlayacaksınız.

32 kategoride ikinci tura kalan 10'ar aday için 19 Ekim'de yeniden halk oylaması başlayacak.

13 Kasım'da jüri toplanacak ve kendi oylamasını yapacak.

Kazananlar 4 Aralık'ta yapılacak törenle ödüllerine kavuşacak.

Pantene'in marka elçisi Demet Özdemir, 4 Aralık'ta yapılacak görkemli törende "Yıldızı Parlayanlar"a ödüllerini takdim edecek.

ALTIN KELEBEK OY VERMEK ÜCRETLİ Mİ?

Oylama, http://pantenealtinkelebekodulleri.com/ internet sayfası üzerinden tüm kullanıcıların kullanımına açıktır ve ücretsizdir.

YILDIZI PARLAYANLAR ÖDÜLÜ KİMLER ALACAK?

Herkesin heyecanla beklediği, sürprizlerle dolu ödül töreninin en çok ilgi çeken kategorilerinden biri olan 'Yıldızı Parlayanlar Ödülü' ise bu yıl 7'nci kez sahiplerini bulacak ve ilk kez bir erkek aday da Yıldızı Parlayanlar ödülü alacak. Yetenekleri, güçleri, başarıları ve bu yıl gösterdikleri performans dikkate alınarak değerlendirilen ödülün sahipleri; Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Taro Emir Tekin; en iyilerin günü Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödüllerini alacaklar.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Altın Kelebek Ödülleri Gündem Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title