Haberler

Alev Alev dizisi 'Çiçek Görgülü' kimdir? Hazar Ergüçlü kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı?

Güncelleme:

Alev Alev dizisinde Çiçek Görgülü karakteri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Alev Alev dizisi Çiçek Görgülü kimdir, gerçek adı nedir? Hazar Ergüçlü kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne, burcu ne? Alev Alev Çiçek Görgülü karakterini kim canlandırıyor?

Perşembe günleri Show TV'de izleyiciler karşısına çıkan Alev Alev dizisinin karakterleri merak ediliyor. Alev Alev oyuncularından birisi olan Çiçek Görgülü kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Çiçek Görgülü ( Hazar Ergüçlü ) kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Alev Alev Çiçek Görgülü ( Hazar Ergüçlü ) hangi dizilerde rol aldı? Hayatı ve biyografisi haberimizde.

ALEV ALEV ÇİÇEK GÖRGÜLÜ KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Alev Alevdizisinde Çiçek Görgülü karakterini "Hazar Ergüçlü" canlandırmaktadır.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncu.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırdı. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırdı. Haziran 2016'da Star TV'de başlayan Yüksek Sosyete dizisinde Cansu Koran karakterini canlandırdı. Kasım 2017'de başlayan Hayat Sırları adlı dizide Seher Kuzgun karakterini canlandırdı. İlk sezonu Aralık 2018'de yayımlanan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizinin ilk dört sezonunda Zeynep karakterini canlandırdı.

ROL ALDIĞI DİZİLER

2011-2013 : Kuzey Güney : Simay Canay : Yardımcı Karakter : Kanal D

2013-2015 : Medcezir : Eylül Buluter : Başrol : Star TV

2015 : Analar ve Anneler : Kader Ayaz : Başrol : ATV

2016 : Yüksek Sosyete : Cansu Koran : Başrol : Star TV

2017-2018 : Hayat Sırları : Seher Kuzgun : Başrol : Star TV

2018 : Dudullu Postası : Melis : Başrol : BluTV

2019-2020 : Hakan: Muhafız : Zeynep : Başrol : Netflix

2020- : Alev Alev : Çiçek : Başrol : Show TV

ALDIĞI ÖDÜLLER

18 .Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali / En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

56. Altın Portakal Film Festivali / En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

24. Altın Objektif Ödülleri / Yılın Dijital Platform Dizisi Kadın Oyuncusu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hazar Ergüçlü Eylül Star Dizi Gündem Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title