Haberler

Akıncı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 15 Ocak Cuma Akıncı yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Akıncı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Akıncı dizisinin 3. bölümü ardından araştırılmaya başladı. ATV'de yayınlanan Akıncı 4. bölüm fragmanı izle! Akıncı son bölüm özeti! 15 Ocak Akıncı yeni bölümde neler olacak?

Akıncı 4. bölüm izle! Akıncı 4. bölüm tamamı izle! ATV ekranların sevilen dizisi Akıncı 4. bölüm seyret! Akıncı 4. bölüm tek parça izle! Akıncı 4. bölüm tamamı izle! Akıncı 15 Ocak 2021 son bölüm izle. 15 Ocak 2021 Cuma Akıncı son bölüm izle. Akıncı 4. bölüm tamamı izle.

AKINCI 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerini Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi'nin yer aldığı Akıncı dizisi ATV ekranlarında bu akşam 2. bölümüyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 3. bölümün ardından şimdi de Akıncı 4. bölüm için araştırmalarına başladılar. Akıncı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Akıncı 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Akıncı 4. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

AKINCI 3. BÖLÜM FRAGMANI

AKINCI 2. BÖLÜM ÖZETİ - (8 Ocak Cuma)

Türkiye'nin ilk bilimkurgu dizisi olma unvanını taşıyan ATV'nin yeni dizisi Akıncı bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Akıncı 2. bölümü izleyiciden yine tam not almayı başardı. Akıncı, heyecan dolu yeni bölümde gemide rehin alınan masum vatandaşları kurtararak büyük heyecan yarattı! Gemideki korsanları bir bir haklayan Akıncı, Şehir hatları vapurundaki herkesi kurtarıyor. Ancak Akıncı'nın burada kendisini bekleyen tuzaktan haberi yoktur! Akıncı 2. bölümü ATV ekranlarında an itibariyle sona erdi. Diziseverler şimdi Akıncı 2. bölüm izle, Akıncı 8 Ocak yeni bölüm izle seçeneklerini araştırıyorlar. Akıncı 2. bölüm detayları haberimizin devamında sizlerle…

Köksal ve adamları, Şehir Hatları Vapurunda onlarca yolcuyu rehin alıyorlar! Cevdet'in verdiği emir neticesinde harekete geçen saldırganlar yolcuları rehin tutarken Akıncı da olaydan haberdar olur ve görevinin gereği olarak yolcuları kurtarmaya gider. Ancak Akıncı kendisini burada bekleyen tuzaktan bi haberdir. Lukas'a karşı güçlenmek isteyen Cevdet, Akıncı'yı öldürmek istese de bunu başarabilecek midir?

Gazeteci Nergis ise bir tanıtım gecesine katılır. Ama o arada Akıncı'nın da dahil olacağı bu rehine olayını öğrenince hızlıca oradan ayrılır. Polisi de geçip vapura giren Nergis, Akıncı ile bir kez daha karşı karşıya gelecektir. Kemal ise hem eylemi sonlandırmak hem de Akıncı'yı yakalamak ister!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Şükrü Özyıldız Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title