Haberler

Adana Demirspor - Osijek maçı ne zaman? Adana Demirspor - Osijek maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Güncelleme:

Adana Demirspor - Osijek UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, Adana Demirspor - Osijek maçı hangi kanalda, saat kaçta? Adana Demirspor - Osijek maçı ne zaman?

10 Ağustos Perşembe günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Adana Demirspor- Osijek UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Adana Demirspor- Osijek maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Adana Demirspor- Osijek CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Adana Demirspor - Osijek maçı hangi kanalda, saat kaçta? Adana Demirspor - Osijek maçı ne zaman?

ADANA DEMİRSPOR - OSİJEK MAÇI NE ZAMAN?

10 Ağustos Perşembe günü oynanacak olan Adana Demirspor- Osijek karşılaşması saat 21:00'da İstanbul'da, Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve TV 8 Buçuk, Exxen kanalları üzerinden canlı yayınlanacak.

ADANA DEMİRSPOR - OSİJEK MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Adana Demirspor- Osijek karşılaşmasını canlı olarak izlemek isteyen sporseverler, TV 8 Buçuk, Exxen kanalları üzerinden maçı canlı olarak izleyebilir. TV 8 Buçuk, Exxen kanalları Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR, OSİJEK'İ 5-1 MAĞLUP ETTİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Yukatel Adana Demirspor, Hırvatistan temsilcisi Osijek'i 5-1 mağlup etti.

Yukatel Adana Demirspor : Karacic, Svensson, Manev, Semih Güler (Dk. 70 Abdulsamet Burak), Rodrigues, Stambouli, Emre Akbaba (Dk. 70 Dorukhan Toköz), Yusuf Sarı (Dk. 80 Yusuf Erdoğan), Belhanda, Akintola (Dk. 46 Nani), Cherif Ndiaye (Dk. 86 Niang)

Osijek : Malenica, Drambayev, Mkrtchyan, Barisic (Dk. 77 Evangelou), Grzan, Jugovic (Dk. 46 Lovric), Brlek, Nejasmic, Pusic (Dk. 71 Fiolic), Mierez (Dk. 71 Fucak), Caktas (Dk. 46 Bukvic)

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

UEFA Avrupa Konferans Ligi Adana Demirspor Adana Gündem Spor Güncel Haberler

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title