Haberler

28 Mayıs 2.turda Kütahya seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kütahya oy oranları! Kılıçdaroğlu kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

Güncelleme:

28 Mayıs 2023 Genel Seçimi'nde 13. cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekilleri belirlendi. 28 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kütahya oy oranı kaç oldu? Altıntaş, Aslanapa, Çavdarhisar, Domaniç, Dumlupınar, Emet, Gediz, Hisarcık, Pazarlar, Simav, Şaphane, Tavşanlı Kemal Kılıçdaroğlu Kütahya kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Kütahya kaç oy aldı? Millet İttifakı kaç oy aldı?

28 Mayıs Kütahya seçim sonuçları detayları araştırılıyor. Kemal Kılıçdaroğlu Kütahya'DA kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Kütahya'da kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 28 Mayıs seçiminde Göynücek, Gümüşhacıköy, Hamamözü, Merzifon, Suluova, Taşova Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kütahya oy oranları! Kılıçdaroğlu Kütahya kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı? Detaylar haberimizdedir…

28 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KÜTAHYA'DA KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, Kütahya genelinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 70,59 Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 29,41 oy aldı.

28 Mayıs 2.turda Kütahya seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kütahya oy oranları! Kılıçdaroğlu kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

28 MAYIS'TA ERDOĞAN KÜTAHYA'DA KAÇ OY ALDI?

Kütahya'da yüzde 70,59 oy alan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; toplamda 266.424OY aldı.

28 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU KÜTAHYA'DA KAÇ OY ALDI?

Kütahya'da 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 29,41 oranıyla 110.993 OY oy aldı.

28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

KÜTAHYA'DA KAZANAN MİLLETVEKİLLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ERDOĞAN'IN EN ÇOK OY ALDIĞI 10 İL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yüksek oyu aldığı 10 il ise seçimin kaderini belirleyen etkenlerden oldu. Bu iller Bayburt, Gümüşhane, Çankırı, Yozgat, Rize, Kahramanmaraş, Aksaray, Erzurum, Sivas ve Kütahya olarak belirlendi.

Bayburt yüzde 82,

Gümüşhane yüzde 78.5,

Çankırı yüzde 76.6,

Yozgat yüzde 76.3,

Rize yüzde 75,

Kahramanmaraş yüzde 75,

Aksaray yüzde 75,

Erzurum yüzde 73,

Sivas yüzde 73,

Kütahya yüzde 72.9

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Çavdarhisar Dumlupınar Altıntaş Tavşanlı Aslanapa Hisarcık Domaniç Kütahya Şaphane Simav Emet Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title