Haberler

28 Mayıs 2.turda Kırşehir seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kırşehir oy oranları! Kılıçdaroğlu kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

Güncelleme:

28 Mayıs 2023 Genel Seçimi'nde 13. cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekilleri belirlendi. 28 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kırşehir oy oranı kaç oldu? Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı, Kaman, Mucur Kemal Kılıçdaroğlu Kırşehir kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir kaç oy aldı? Millet İttifakı kaç oy aldı?

28 Mayıs Kırşehir seçim sonuçları detayları araştırılıyor. Kemal Kılıçdaroğlu Kırşehir'DA kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'da kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 28 Mayıs seçiminde Göynücek, Gümüşhacıköy, Hamamözü, Merzifon, Suluova, Taşova Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kırşehir oy oranları! Kılıçdaroğlu Kırşehir kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı? Detaylar haberimizdedir…

28 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KIRŞEHİR'DE KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, Kırşehir genelinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 57,32 Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 42,68 oy aldı.

28 Mayıs 2.turda Kırşehir seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kırşehir oy oranları! Kılıçdaroğlu kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

28 MAYIS'TA ERDOĞAN KIRŞEHİR'DE KAÇ OY ALDI?

Kırşehir'da yüzde 82.464 oy alan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; toplamda 82.464OY aldı.

28 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU KIRKLARELİ'NDE KAÇ OY ALDI?

Kırşehir'da 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 42,68 oranıyla 61.401 OY oy aldı.

28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

KIRŞEHİR'DE KAZANAN MİLLETVEKİLLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ERDOĞAN'IN EN ÇOK OY ALDIĞI 10 İL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yüksek oyu aldığı 10 il ise seçimin kaderini belirleyen etkenlerden oldu. Bu iller Bayburt, Gümüşhane, Çankırı, Yozgat, Rize, Kahramanmaraş, Aksaray, Erzurum, Sivas ve Konya olarak belirlendi.

Bayburt yüzde 82,

Gümüşhane yüzde 78.5,

Çankırı yüzde 76.6,

Yozgat yüzde 76.3,

Rize yüzde 75,

Kahramanmaraş yüzde 75,

Aksaray yüzde 75,

Erzurum yüzde 73,

Sivas yüzde 73,

Konya yüzde 72.9

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Çiçekdağı Kırşehir Akçakent Mucur Kaman Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title