Haberler

27.11.2014 Gazete Manşetleri ve Güncel Haberler

Güncelleme:

27 Kasım Perşembe gününden gazete manşetleri ve haberler. Türkiye ve dünya gündemine dair önemli gelişmeler, en çok satan gazetelerden gazete manşetleri.

TBMM ilginç bir aşk skandalı ile çalkalanıyor. Bir milletvekilinin danışmanı Y.A., ile TBMM'deki bankoda görevli evli Ş.O. arasında duygusal ilişki yaşandı. İlişkiyi bitirmek isteyen Ş.O'yu tehdit eden danışman bu durumu kabullenmeyerek tacizini sürdürdü ve hakkında TBMM soruşturma açtı.

"KOCANA SÖYLERİM" TEHDİDİ

Ş.O.'nun ilişkilerinin bittiğini söylemesi ve bu konuda ısrarcı olmasına rağmen, Y.O. yeniden birlikte olma konusunda ısrarcı oldu. Hatta Y.O. ilişkilerini kocasına ve çevresine açıklamakla tehdit etti.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Y.O.'nun tacizlerinden usanan Ş.O., durumu kocasına anlattı. Kocası duruma sert tepki gösterirken, Ş.O. ile birlikte savcılığa giderek Y.O. hakkında suç duyurusunda bulundu. Ş.O. ayrıca, Meclis Başkanlığı'na başvurarak Y.O.'u şikâyet etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin batı hattı üzerinden aldığı Rus doğalgazının günlük 42 milyon metreküpten, 26-28 milyon metreküp seviyesine kadar düştüğünü belirterek, Gazprom'dan bu miktarın anlaşmadaki seviyeye çekilmesini istediğini söyledi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Türkiye-Rusya Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 13. Dönem Toplantısı'nı değerlendiren Yıldız, "toplantının son derece faydalı, başarılı ve verimli geçtiğini" ifade etti.

"3 HAFTADIR GAZ GELİŞİ DÜŞTÜ"

Yıldız, Rusya'dan Türkiye'ye gelen doğalgaz seviyesinde azalma olduğu yönündeki soruya "Batı hattından günlük 42 milyon yerine, 26-28 milyon metreküp seviyesinde gaz alıyoruz. Bu bizim için iyi bir şey değil. Sorun 3 haftadan bu yana böyle devam ediyor. Ümidim ve inancım Gazprom'un bunu kısa zamanda telafi edeceği yönündedir. Biz isteklerimizi kendilerine ilettik. Gazın miktarı en az kontrakt miktarı kadar olmalıdır" karşılığını verdi.

Mavi Akım boru hattından gelen doğalgazda sorun yaşanmadığını kaydeden Yıldız, "Gazprom, dünyanın en büyük doğalgaz firmalarından, verdikleri taahhüdü yerine getireceklerini düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Şampiyonlar Lİgi D Grubu 5. maçında Galatasaray deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht ile karşılaştı.

Avrupa Ligi umutlarını yitirmek istemeyen sarı-kırmızılı ekip Belçika'dan 3 puanla dönmeyi hedeflese de sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

MBEMBA CİM BOM'U YIKTI

Anderlecht maçın 44 ve 86. dakikalarında Mbemba'nın golleriyle temsilcimizi 2-0 yendi ve Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazandı. Galatasaray ile grupta son sırada kaldı.

GRUPTA DİBE DEMİR ATTIK

Alınan yenilgi ile Galatasaray 1 puanda kaldı ve son maç öncesinde Anderlecht ile puan farkının 4'e çıkmasına engel olamayarak grubu sonunculukla tamamlamayı garantiledi. Anderlecht ise 5 puana yükseldi ve 3. sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'la birlikte saat 13.10'da TC-CBK kuyruk tescilli özel uçak ile Ankara'dan İstanbul'a geldi. Erdoğan'ı karşılayan protokolde yer alan İstanbul Valisi Vasip Şahin'in zor anları kameralara yansıdı. Vali'nin tokalaşmak için Erdoğan'a uzattığı eli havada kaldı.

VALİ'NİN ELİ HAVADA KALDI

Erdoğan havalimanından ayrılırken, kendisini karşılamaya gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin'le tokalaşmaması dikkat çekti. Erdoğan'ın sinirli bir şekilde konuştuğu gözlerden kaçmadı. Aracına binerken kendisini uğurlamaya gelen Şahin elini havada bırakan Erdoğan, makam aracına binerek havalimanından uzaklaştı.

BAKANLAR DA ORADAYDI

Erdoğan'ın yanında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Gazeteler Türkiye Gündem Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title