Haberler

2022'nin en çok konuşulan isimlerinden Salihe Aydeniz kimdir? Salihe Aydeniz hayatı ve biyografisi

Güncelleme:

2022'nin nabzını tutan insansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, en fazla habere konu olan kişileri raporladı. Bu yıl 2,791 haber kaynağında 21,460 adet haber yapılan Salihe Aydeniz, toplamda 33,416,871 okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldı. Peki, Salihe Aydeniz kimdir? İşte, Salihe Aydeniz hayatı ve biyografisi

İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre'nin 2022 değerlendirme raporunda Salihe Aydeniz, 2022'nin hakkında en fazla haber yapılan ve en çok okunmaya sahip olan kişileri arasında yer aldı. Vatandaşların da hakkında araştırma yaptığı Salihe Aydeniz hakkında 2,791 haber kaynağında 21,460 adet haber yer alırken 2022'de toplam 33,416,871 ziyaretçiye ulaştı. Meraklı soruların odağı haline gelen Salihe Aydeniz hakkında merak edilen diğer soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

SALİHE AYDENİZ KİMDİR?

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde doğdu. Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Ebelik Bölümünden mezun oldu. Mardin'in Dargeçit ilçesinde hemşire olarak çalıştı.

2018 seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi'nden Diyarbakır milletvekili seçildi. Ertesi yıl partisinden istifa edip Demokratik Bölgeler Partisine geçti. 12 Haziran 2022 tarihinde İstanbul'daki bir gösteride görevli çevik kuvvet polisine yumruk attı. Bunun üzerine milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması gündeme geldi. TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'nda oluşturulan hazırlık komisyonu 6 Temmuz 2022'de Karma Komisyon ise 26 Temmuz 2022'de, Aydeniz'in milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı. Konunun TBMM Genel Kurul gündemine gelmesi beklenmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Salihe Aydeniz Gündem Yaşam Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title