Haberler

2022'nin en çok konuşulan isimlerinden Mehmet Ersoy kimdir? İçişleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy hayatı ve biyografisi

Güncelleme:

2022'nin nabzını tutan insansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, en fazla habere konu olan kişileri raporladı. Bu yıl 9,569 haber kaynağında 5,144,914 adet haber yapılan Mehmet Ersoy, toplamda 4,924,156,164 okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldı. Peki, Mehmet Ersoy kimdir? İşte, Mehmet Ersoy hayatı ve biyografisi

İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre'nin 2022 değerlendirme raporunda Mehmet Ersoy, 2022'nin hakkında en fazla haber yapılan ve en çok okunmaya sahip olan kişileri arasında yer aldı. Vatandaşların da hakkında araştırma yaptığı Mehmet Ersoy hakkında 9,569 haber kaynağında 5,144,914 adet haber yer alırken 2022'de toplam 4,924,156,164 ziyaretçiye ulaştı. Meraklı soruların odağı haline gelen Mehmet Ersoy hakkında merak edilen diğer soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

MEHMET ERSOY KİMDİR?

1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. İvrindi, Çeltik, Nazımiye Kaymakamlıkları, Mardin Vali Yardımcılığı, Buldan, Kozan, Çatalca ve Sarıyer Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 22 Aralık 2008 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Yalova valiliğine atanan Mehmet Ersoy, İçişleri Bakanlığı Merkez Valisi olarak görev yapmakta iken, 3152 sayılı Kanunun 37' nci maddesine göre, 5 Ocak 2010 tarihinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı olarak görevlendirildi. 24. Dönem Sinop Milletvekili olarak TBMM'ye girmiştir. Ekim 2013'te Meclis İçişleri Komisyonu Başkanı olmuş ve bu görevini Haziran 2015 seçimlerine dek sürdürmüştür. Mart 2016 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcısı olarak atanmış, Haziran 2017 tarihi itibarıyla ise İçişleri Bakan yardımcısı olarak tayin edilmiştir. Evli, iki çocuk babasıdır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

mehmet ersoy Gündem Yaşam Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Ölümlü trafik kazasından sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı

Ölümlü trafik kazasından sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024 #128226 Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte yatacak? LGS ne zaman? 2024 LGS giriş belgesi sorgulama! LGS konuları neler? Kırmızı Bülten ne demek, hangi suçlar için çıkarılır? İnterpol Kırmızı Bülten nedir, hangi ülkelerde geçerlidir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 23 MAYIS | Baraj doluluk oranı nedir? İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç? Olympiakos UEFA Kupası var mı? Olympiakos kaç kupası var? Bugün halka arz var mı? 23 Mayıs bugün hangi halka arzlar var? İşte halka arz olacak şirketlerin listesi! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten mi çıkartıldı? Eylem Tok ve oğlu tutuklanacak mı? Metin Akdülger neden Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı? Metin Akdülger kimle kavga etti, ne oldu? Sosyal medya ihbar hattı ne? Sosyal medya ihbar hattı açıldı mı? Stres saçları beyazlatır mı? Aniden saç beyazlaması neden olur? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 23 Mayıs Perşembe Survivor yeni bölüm! SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM? Survivor 2024 All Star'da 2. gitme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? 6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title