Haberler

Fenerbahçe 1 Kayserispor 0 maç özeti (FB Kayseri) goller - izle

Güncelleme:

18 Ekim Fenerbahçe 1 Kayserispor 0 maçı golleri. Fenerbahçe Kayserispor maç özeti ve golleri. Süper Lig 8.hafta maçlarından geniş özet görüntüler ve birbirinden güzel goller.

18 Ekim Pazar Kayserispor 0 Fenerbahçe 1 maç özeti. Kayseri Fenerbahçe maçı golleri. Süper Lig 8.hafta maç özetleri izle. Sarı lacivertli ekip Kayserispor deplasmanında puan aradı. Ligde oynadığı son maçta eivnde Akhisar BLD ile 2-2 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe Kayserispor deplasmanında alacağı 3 puan ile taraftarının gönlünü almak için sahaya çıktı.

Yıldızlar topluluğu kadrosu ile bu sezonun en çok konuşulan takımı olan Fenerbahçe zorlu Kayserispor deplasmanında galibiyet aradı. Liderliği ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi moral ve 3 puan için çıktığı Kayserispor deplasmanında kritik bir maç oynadı. Maçın özet görüntülerini izlemek için haberimizdeki bağlantıyı izleyin.

FENERBAHÇE 1 KAYSERİSPOR 0 MAÇ ÖZETİ İÇİN

FENERBAHÇE'NİN ŞİKE DAVASINA İTİRAZ

Fenerbahçe eski yöneticisi Recep Özcan, şike davası kararına temyiz için dilekçe ile başvuru yaptı. Kamuoyunda "şike" davası olarak bilinen ve aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanık, "şike", "teşvik primi", "haksız çıkar sağlamak amacıyla örgüt kurup yönetmek" ve "üye olmak" suçlarından geçtiğimiz 9 Ekim Cuma günü ayrı ayrı beraat etmişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Asbaşkanı ve Yüksek Divan Kurulu Eski Üyesi Recep Özcan, şike davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği beraat kararının ardından harekete geçti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi 6 sanık hakkındaki beraat kararına itiraz etmek amacıyla avukatı Günkut Kaya ile birlikte Marmaris Adliyesi'ne giderek temyiz dilekçesini sundu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Spor Kulübü Kayserispor Recep Özcan Akhisar Gündem Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title