Haberler

Fenerbahçe Dnipro video özet (Hazırlık maçı) FB Dnipro maç özeti

Fenerbahçe Dnipro hazırlık maçı özeti. FB Dnipro maçı golleri. 15 Temmuz Çarşamba akşamı oynanan Fenerbahçe Dnipro mücadelesi ile Sarı Lacivertli ekip yenilenen kadrosu ile ilk defa sahasında seyircisinin karşısına çıktı. Maçın özeti ve gollerini izlemek için linke tıklamanız yeterli..

15 Temmuz FB Dnipro maçı geniş özet. Fenerbahçe Dnipro maç özeti ve golleri. Fenerbahçe Dnipro maçının özet görüntüleri ve mücadelenin tüm detayları haberler.com adresinde. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Dnipro ekibi ile karşı karşıya geldi. Yeni transferlerden kurulu kadrosu ile ilk defa seyircisi önüne çıkan Fenerbahçe'de gözler yeni transferlerin göstereceği performanstaydı. 15 Temmuz Çarşamba akşamı oynanan Fenerbahçe Dnipro maçının geniş özet görüntüleri ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıya tıklayınız.  

KANARYA'DAN YENİ SEZONDA BEKLENTİ BÜYÜK

Flaş transferler ile sezon öncesi adından çok söz ettiren Fenerbahçe'de yeni sezonda taraftarın beklentisi büyük. Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda kupayı hedefleyen, Şampiyonlar Ligi'nde ise büyük başarılar beklenen Fenerbahçe'nin yeni sezondaki performansı merak ediliyor. Yıldızlar topluluğu bir kadro kuran Sarı Lacivertli ekibin kombinelerine gösterilen yoğun ilgi bu sezon beklentilerin büyük olduğunun göstergesi olarak yorumlanıyor. 

 


 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Fenerbahçe Kadıköy Gündem Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title