Haberler

140 Journos ne demek? 140journos Youtube kanalı kimin, kurucusu ve sahibi kim? Journos nedir, ne anlama geliyor?

Güncelleme:

Youtube kanalı olan 140 Journos'un ne anlama geldiği merak edildi. Youtube'da video paylaşımları yapan 140journos kanalının sahibi ve kurucusu kimdir araştırılıyor. Peki, 140journos kimin kanalı? Kurucuları kimler? Journos ne demek, ne anlama geliyor?

Youtube'da 1,12 milyon abonesi olan ve şuana kadar toplamda 111 milyon kez görüntülenme alan 140journos kanalı kime ait, 140journos ne demek, anlamı nedir? Detaylar haberimizde...

JOURNOS NE DEMEK?

  • Journos : Gazeteci

Journos kelimesi Fransızca ve İngilizce bir kelimedir. Türkçe karşılığı ise "Gazeteciler" anlamına gelmektedir. Bir diğer anlamı ise "Günlükler" demektir.

140 Journos; gönüllü bir topluluğun oluşturduğu; Türkiye ile ilgili belgesel videolar, görsel hikâyeler ve araştırma videoları üreten bir medya yayıncısıdır.

140 JOURNOS NEDİR, NE DEMEK?

140journos ismi kurulduğu dönemde Twitter'daki karakter sınırı olan 140 ve gazeteci anlamına gelen journos kelimelerinden oluşmaktadır. Aynı zamanda Fransızca ve İngilizce dillerinde de yayın yapmaktadır.

140 JOURNOS YOUTUBE KANALI SAHİBİ VE KURUCUSU KİMDİR?

140journos kanalı, 19 Ocak 2012'de, Cem Aydoğdu ve Engin Önder tarafından kuruldu.

140JOURNOS YOUTUBE KANALI HAKKINDA BİLGİLER

Kanalın şuanda toplam 1.12 milyon abonesi mevcuttur. 111 milyon toplam izlenme sayısına ulaşmıştır.

140journos, gönüllü bir topluluğun oluşturduğu; Türkiye ile ilgili belgesel videolar, görsel hikâyeler ve araştırma videoları üreten bir medya yayıncısı. 19 Ocak 2012'de, Cem Aydoğdu ve Engin Önder tarafından kuruldu. Önder, 2015 yılında Time dergisi tarafından "gelecek neslin liderleri" arasında gösterildi. Günümüzde aktif olarak YouTube, Twitter, Facebook, Instagram gibi ücretsiz platformlardan yayın yapan 140journos; BluTV ve Exxen gibi ücretli platformlar için de içerik üretmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title