Haberler

14 Eylül Balık dolunayı burçları nasıl etkileyecek?

Güncelleme:

Astrolog Aysun Köşker Koç sizler için Balık dolunayını yorumladı.14 Eylül Cumartesi günü sabahında gerçekleşecek olan Balık dolunayının burçlara etkisi nasıl olacak?

Astrolog Aysun Köşker Koç, 14 Eylül Cumartesi günü Türkiye saati ile 06.34'de gerçekleşecek Balık burcu dolunayı burçları üzerine nasıl etkileyecek sizler için yorumladı. Balık dolunayı, en çok hangi burçları etkilenecek? Hangi burçların üzerine etkisi olumlu olacak?

BALIK DOLUNAYI VE BURÇLARA ETKİSİ

Dolunaylarda her zaman; erkek ve dişi enerjilerin mücadelesi söz konusudur. Bu bizim duygu ve mantık çelişkisine düşmemize de sebebiyet verir. Dolunaydaki Başak burcu etkisinin yoğunluğuyla; olaylara daha mükemmeliyetçi, daha titiz ve akılcı yaklaşmak istesek de, diğer yandan duygularımız bizi biraz kurban psikolojisine, neden bunlar benim başıma geliyor psikolojisine çekmeye çalışabilir. Dolayısıyla da bir karmaşa yaşayabiliriz.

Dolunay anında yükselen de ise Terazi burcu var. Ancak 0 derecede olduğu için çok kendini gösteremese de; adalet ihtiyacı, olaylarda denge, uyum ve ahenk sağlamaya çalışabiliriz. Bu bizi olumlu etkileyecektir.

Ancak Güneş'in yerleşmiş olduğu Denebola sabit yıldızı nedeniyle; eleştirel bir yaklaşım, mükemmeliyetçilik, titiz ve çok mantıksal davranmak isteyebiliriz.

Haritanın 4. evinde Satürn, Plüto ve Güney Ay Düğümü birlikteliği nedeniyle; uzun süredir sorunlar yaşanan evlilikler bitebilir. Bu bitişler; sorumlulukların alınmaması veya iş hayatına ağırlık vererek, evin ihmal edilmesi nedeniyle olabilir.

DOLUNAYDAN EN ÇOK ETKİLENECEK BURÇLAR

Dolunaydan en çok etkilenecek burçlar ise; Balık, Başak, İkizler ve Yay burçlarının 2. on beş gününde doğanlar. İkinci dereceden etki alacaklar ise; Terazi ve Koç burçlarının ilk on gününde doğanlar olacak.

Bu dolunayda yay burçları hem duygusal, hem de mantıki konularda olayları abartma meylinde olabilirler. Orta yolu bulmaya çalışmada ve dikkatli olmalarında fayda var.

Devam eden toprak üçgeni nedeniyle; özellikle Başak, Boğa ve Oğlak burçlarının 2. on beş gününde doğanlar; kendilerini adadıkları, sorumluluk aldıkları, taşın altına ellerini koydukları tüm konularda kalıcı başarılar elde edebilirler.

Bu dolunayda genel anlamda; geçmişte yaptığımız iyilik veya yanlışların karşılığını alacağız. Herkese güzellikler getirmesi dileğimle. Sevgiyle kalın.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Köşker Eylül Gündem Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (2)

AKÇA:

FAİZLERİ DÜŞÜRECEĞİNİZE ELEKTRİĞİ DOĞALGAZİ İNDİRİN TABİKİ HESABINIZA . . . . . . . . .

1
1
yanıtYanıtla
Vallah Benim Ballikta Burcumda Sorun Yog:

Sorun Olanlar Düsünsün

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title