Haberler

    Sneijder Çatıda Futbol Oynuyor

    Galatasaraylı Sneijder'in evindeki futbol sahası Hollandalılar'ı şaşırttı, "Wesley ve Yolanthe çatıda futbol oynuyor" başlıkları atıldı.

    Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun İstanbul'daki evinin terası, Hollanda'da büyük ilgi uyandırdı. Ülke basını oyuncunun, Maçka'daki evinin terasına mini bir futbol sahası yaptırdığını okurlarına duyurarak, yıldız ismin futboldan uzak kalamadığı yorumunu yaptı.

    De Telegraaf gazetesi, "Wesley ve Yolanthe çatıda futbol oynuyor" başlığıyla verdiği haberde "İkili İsitanbul'daki evlerinin çatısına bir futbol sahası inşa ettirdi. Tel örgülerle çevrili bu sahayı eve misafirliğe gelen küçük çocukların iyi vakit geçirmesini sağlıyor" ifadeleri kullanıldı.

    Sneijder'in de bu 12. kattaki evlerinde özellikle, eski eşinden olan 7 yaşındaki oğlu Jessey geldiği zaman burayı kullandığı ve onunla birlikte burada futbol oynadığı belirtildi.

    skorer

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Wesley Sneijder İstanbul Hollanda Maçka Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title