Haberler

Sivasspor, Sergen Yalçın'la Anlaştı

Güncelleme:

Roberto Carlos'la yollarını ayıran Sivasspor, takımın başına son olarak Gaziantepspor'u çalıştıran Sergen Yalçın'ı getirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da, Roberto Carlos'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin geleceği bellli oldu.

Yönetim, takımın başına son olarak Gaziantepspor'u çalıştıran Sergen Yalçın'ı getirdi.

Yiğidolar'ın yeni teknik direktörünün resmi olarak bir iki gün içerisinde açıklanması bekleniyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Roberto Carlos Gaziantepspor Sergen Yalçın Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (15)

TÜRKMobil-ANDROID:

ÜLKÜCÜ HAREKETİN DEĞERİ VE ÖNEMİ ER YA DA GEÇ ANLAŞILACAK

23
39
yanıtYanıtla
futbolMobil-ANDROID:

TRT DE ATIP TUTUYORDU GÖRECEĞİZ BAKALİM SİVAS TA NE YAPACAK

34
6
yanıtYanıtla
Mustafa Aydogdu Seine et Marne Mobil-IOS:

Merak ediyorum sivasi istanbuldami calistiracak , bu sergen sivasa gelmez , bence 3G araciligi ile calistirir takimi

28
9
yanıtYanıtla
Sivasspor ....Mobil-IOS:

Hayatının hatasını yaptı,bu tembelden bi hayır gelmez!!!

16
13
yanıtYanıtla
koko:

seregn turkiyenin gelmis gecmis en iyi on topcusu icindedir . . . . . . . futbolu zevk icin oynamis dunya umrunda olmayan bi adamdi . . isteseydi avrupa klüplerinde top kostururdu . . . . .

23
5
yanıtYanıtla
bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Ben yerli hocadan yanayım. Inşallah başarılı olur.

22
4
yanıtYanıtla
asutay12:

KISKANMAYALIM BEYLER ADAM TÜRKİYENİN EN İİ SOL AYAGIYDI

21
4
yanıtYanıtla
ERHAN:

SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM CARLOSTAN İYİ OLAMAZ . suç karlostamı saçma sapan işleyen bir politika var türkiyede. arsenalin teknik adamı kaç yıldır başında baksınlar görsünler. geçen sezon iyi oooooo carlos süpersin bu yıl kötü ooooo suçlu carlos türkiyede böyle. ilk yarı bitti nerdeyse bekleyin ikinci yarıda ne olacak adamı gönderiyorlar hemen bence yanlış karar. gelen carlostan iyi olacak değil

15
7
yanıtYanıtla
KaptanAKIN SivasMobil-ANDROID:

Sergen'den bir halt olmaz diye düşünüyorum inşAllah utandırır beni.

13
9
yanıtYanıtla
Sivas Mobil-IOS:

Sergen kapris yapmadan kendine teknik direktörlük kariye yapmak isterse bulamayacağı bir takıma geldi,Sivassporumuza hayırlı olsun,yerinde bir karar

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title