Haberler

Barb and Star Go to Vista Del Mar Filmi

Güncelleme:

Barb and Star Go to Vista Del Mar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Barb and Star Go to Vista Del Mar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Josh Greenbaum'un yönettiği ve Annie Mumolo ve Kristen Wiig'in senaryosunu kaleme aldığı komedi inin başrollerinde Kristen Wiig, Annie Mumolo ve Jamie Dornan yer alıyor.

Yönetmen: Josh Greenbaum
Senaryo: Annie Mumolo, Kristen Wiig
Oyuncular: Kristen Wiig, Annie Mumolo, Jamie Dornan, Wendi McLendon-Covey, Damon Wayans Jr., Tom Lenk, Michael Hitchcock, Karen Maruyama, Reyn Doi, Kwame Patterson, Mika Kubo, Ariane Price, Arina Gancicova, Stephen R. Estler, Hank Rogerson, Mark Jonathan Davis, Mike Miller, Mario Telles, Destiny Pearl Salgado, Adrian Makala, Beate Antares, Lucy Paez, Roberto Cavazos, Carl Mergenthaler, Dale Carley, Jayde Martinez, David Phyfer, Debra Toner
Filmin Türü: Komedi
Orijinal Adı: Barb and Star Go to Vista Del Mar
Yapımcı Firma: Gary Sanchez Productions
Yapım Yılı: 2020
Yapım Ülkesi: ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Dağıtıcı Firma: Gary Sanchez Productions
Vizyon Tarihi: 01.01.2070


Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Kristen Wiig Annie Mumolo Star Haberler

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan 'Yıkım olur' yanıtı geldi

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan "Yıkım olur" yanıtı geldi

Bakmadan Geçme

Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor? KARNE GÜNÜ NE ZAMAN? Karneler ne zaman verilecek, 3 ay tatil ne zaman başlıyor? İstanbul kurban satış ve kesim yerleri nereler? 2024 İstanbul'da hangi ilçelere kurban pazarları kuruluyor? İstanbul Kurban kesim ve satış yerleri 2024: İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası kurban pazarı hangi ilçelere kuruluyor? SON DAKİKA: HATAY'DA DEPREM Mİ OLDU? AFAD duyurdu! Samandağ depremi kaç şiddetinde? Hatay'da deprem! Az önce deprem mi oldu? Hatay'da 5 Haziran en son kaç şiddetinde deprem oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atama yetkisi iptal mi edildi? Yılmaz Tunç'tan açıklama var! Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF dönem sonu sınav sonucu sorgulama nasıl yapılır? HAC VE UMRE YOLCULARININ MENENJİT AŞISI YAPTIRABİLECEĞİ YERLER! Ankara'da hac ve umre yolcuları nerede aşı yaptırabilir? Konkordato nedir? Konkordato neden ilan edilir?
'En beğendiğiniz siyasetçi kim?' anketi! Birinci sırada Erdoğan var, iki numara sürpriz

"En beğendiğiniz siyasetçi kim?" anketi! Birinci sırada Erdoğan var, iki numara sürpriz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title