Haberler

Seda Sayan, Soma'yı Unutmadı

Güncelleme:

Ünlü sunucu Seda Sayan, Kanal D'de yayınlanan programına, Soma yazılı tişörtle çıktı.

Soma'daki maden faciasına kayıtsız kalmayan Sayan, bu tarz olaylara olan duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

CANLI YAYINA SOMA TİŞÖRTÜYLE ÇIKTI

Kanal D'nin sevilen programı Kaynana Gelin Seda'ya gelin programının sevilen sunucu Seda Sayan, canlı yayına Soma yazan Tişörtle çıktı.

İlgili Haberler

 

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

SAĞDUYUundefined:

SEDA SAYAN'I HEDEF ALARAK YAZMIYORUM.MAGAZİN DÜNYASINDA YER ALAN HERKESE SESLENİYORUM.TİŞÖRT GİYMEKLE,AĞLAMAKLI PROGRAM YAPMAKLA,SOMA'YA GİDİP POZ VERMEKLE,SOMA İÇİN BEDAVA KONSER VERECEĞİM DEMEKLE,TWEET ATIP 'ACINIZI PAYLAŞIYORUM'DİYE YAZMAKLA,İSTİKLAL CADDESİNDE PROTESTOLARA KATILMAKLA TEK BİR GAYENİZ VAR...REKLAM.......OĞLUNA KAÇ PARALIK ARABA ALDIN?SOMA'YA KAÇ PARA GÖNDERDİN.HEPİNİZ BİR TOPLANTI YAPSANIZ DA BİR KAMPANYA BAŞLATSANIZ OLMUYOR MU?NEYSE YA..SİZDEN BANA NE...SİZE BAKIYORUM.BÖYLE DAVRANDIKÇA MİDEMİ BULANDIRIYORSUNUZ.

15
2
yanıtYanıtla
serkanserkanbasol@hotmail.com:

Agzına sağlık

yanıt0
yanıt0
ELAedeniz915@gmail.com:

Yüregine saglik bunu gördükten sonra yorum yapmaya bile gerek yok .

yanıt0
yanıt0
gulcicek bonuzundefined:

tisort giymek magrifet degil biraz maddi yondednde destek olsaniz bu soma icin daha guzel olur geliriniz milyonlari gecio bi tisort giymissin cokmu .

6
1
yanıtYanıtla
arzuundefined:

gicik oluyorum bu kadina corap degistirir gibi erkek degistiriyor.

6
1
yanıtYanıtla
Hayri Coşkunundefined:

Genel olarak int teki yorumlara baktığımda sürekli şöhret düşmanı para düşmanı görüşlere rastlıyorum bu tabi 700 bin liralık saatlerle dolaşıp garip gureba edebiyatı yapanların lanse ettiği bir sonuç,kimse kimseye yardım etmeye mecbur mu kişiler bir jest yapmak istiyor ve bunu dile getiriyor gaza gelmeyin salim düşünün, kardeşlerim diye avaz avaz bağırıp millete tekme tokat girişenlerin tavırları size rehber olsun yoksa bu ayrımcığın sonu yok bundan oy ve rant elde edenlerin niyetleri ile sade vatandaşların durumu aynı değil gemi batarken en alt kamaralarda halk vardır üsttekiler yine bütün kurtarma olanaklarına daha yakındır , küçük bir belediye memurluğundan trilyonlarla oynayan bir insan haline gelenlerle aşık atamazsınız akllı olun kendi fikrinizi zikrinizi geliştirin

1
3
yanıtYanıtla
KÖTÜ SİYASETÇİundefined:

EY GAZETECİLER SİZE PARA MI VERİYOR BU SANATÇILAR YAA, BU SANATÇILARIN HAYIR OLARAK YAPTIĞI HER ŞEYİ YAZMAYIN YAA, İNSANLARIN HAYIR İŞLEMESİNE İZİN VERİN,ONLARI REKLAM ETMEYİN Kİ, YARDIMI ALACAK KİŞİLERİ RENCİDE ETMEYİN.

3
1
yanıtYanıtla
ayse yildizundefined:

mustafa sandal dan odunc almistir kesin ver bi tisortunude bende reklam ediyim kendimi diye :)

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title