Haberler

"Yaşlı ve Engelliler" Boğaz Köprüsü'nde Yürüdü

Güncelleme:

34. Kıtalararası Avrasya Maratonuna İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet alan Engelli Öğrenciler ve Darülaceze sakinleri de eşlik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Avrasya Maratonu Başkan Kadir Topbaş'ın startıyla başladı. Avrupa Spor Başkenti İstanbul'un marka organizasyonu Avrasya Maratonu bu yılda on binlerce kişinin katılımıyla renkli görüntülerle koşuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler bünyesinde hizmet alan Darülaceze sakinleri ile Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) zihinsel ve ortopedik engelliler 34. Kıtalararası Avrasya Maratona katıldı.

Tekerlek Sandalyeli Perihan Kendir; "Köprüden Geçerken Çok Heyecanlandım"

34. Kıtalararası Avrasya Maratonuna babası ile birlikte katılarak büyük coşku yaşayan tekerlek sandalyeli Perihan Kendir; "Hayatımda ilk defa böylesine büyük bir yarışmaya katılıyorum. Çok heyecanlandım. Avrasya Maratonu sayesinde Asya'dan Avrupa yakasına geçtim. Boğaz köprüsünden geçerken çok heyecanlandım. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şarkılarla-Türkülerle Boğaz Köprüsünü Geçtik

İBB Darülaceze Müdürlüğü sakinlerinden Çetin Kayacı ise; "Avrasya Maratonu çok güzel geçti. Benim ve diğer arkadaşlarım için bir değişiklik oldu. Şarkılarla, türkülerle boğaz köprüsünü geçtik. Unutulmadığımız için çok mutlu oldum" dedi.

34. Kıtalararası Avrasya Maratonuna katılan engelliler ve yaşlılar İstanbul'un güzel manzarasını izlediler. Bol bol hatıra fotoğrafı çekilerek, unutulmaz bir gün yaşadılar.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülaceze Avrasya Sağlık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title