Haberler

Son dakika haberi: SANKO Hastanesi'nden gazetecilere indirim

Güncelleme:

Son dakika sağlık haberi... - SANKO Hastanesi'nden gazetecilere indirim Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ile Sanko Hatanesi arasında indirim protokolü imzalandı.

- SANKO Hastanesi'nden gazetecilere indirim

GAZİANTEP - Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ile Sanko Hatanesi arasında indirim protokolü imzalandı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ile SANKO Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci arasında gazetecilere yüzde 20 indirim protokolü imzaladı. Protokol ile GGC üyeleri hastaneden ayakta ve yatışta yüzde 20 indirimli yararlanacak. Ayrıca üyelerin birinci derece akrabaları da indirimden faydalanabilecek.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay hayırlı olsun temennisinde bulunarak, "Bugün ÖzelSani Konukoğlu Hastanesi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti arasında Gazeteci arkadaşlarımızı, ailelerini ve birinci derece akrabalarını kapsayacak bir indirim protokolü için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Gazeteci arkadaşlarımız mesai kavramı olmayan özveriyle çalışan meslektaşlarımızın bütçesine küçükte olsa bir katkıda bulunmak istedik. Bunun için bugün Sanko Hastanesi ile bir indirim protokolü imzalıyoruz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

SANKO Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci ise, "Bu zorlu süreçte ülkemizin şehrimizin içinde bulunduğu bu zor şartlarda en iyi şekilde bu hizmeti yürütmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda basın mensubu arkadaşlarımız bizler gibi mesai kavramı olmadan çalışan arkadaşlarımızdır. Onlara küçükte olsa bir katkıda bulunmak bizim için mutluluk kaynağıdır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İbrahim Ay Gaziantep Sanko Sağlık Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title