Haberler

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye için kritik saatler! Doku nakli operasyonu başladı, gözler gelecek güzel haberde

Güncelleme:

Gaziantep'te oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, tedavi edilmek üzere Antalya'ya sevk edilmişti. Minik Asiye'nin, Türkiye'de ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından doku nakli ameliyatına başlandı.

Gaziantep'te Beştepe Mahallesi'nde, 22 Aralık günü bir sitede apartman görevlisi olarak çalışan Hüseyin Ateş'in kızı Asiye, bahçede oyun oynarken 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısından güçlükle kurtarılan Asiye Ateş'e ilk müdahale, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapıldı. Ardından özel bir hastaneye sevk edilen Asiye Ateş, ameliyat oldu.

DÜN SABAHA KARŞI ANTALYA'YA GETİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla Asiye için gerekli tüm hazırlıklar gerçekleştirildi. Dün sabaha karşı Sağlık Bakanlığı'nca görevlendirilen ambulans uçakla Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Asiye, Pediatri Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı.

Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda önemli gelişme! Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'ye doku nakline başlandıPlastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan.

DOKU NAKLİNE BAŞLANDI

Türkiye'nin de ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, yoğun bakım servisinde yatan Asiye Ateş'in muayenesi yaptıktan sonra, saat 13.00 sıralarında minik kızı ameliyata aldı. Prof. Dr. Özkan ve ekibi, Asiye Ateş'e doku nakline başladı.

ANNE BABASI YOĞUN BAKIM ÖNÜNDE BEKLİYOR

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Pediatri Yoğun Bakım Ünitesi önünde bekleyen Ateş ailesi, kızları Asiye'nin sağlığına kavuşacağı günü bekliyor. Baba Hüseyin Ateş, Cumhurbaşkanı ile görüştüklerini ve desteklerini esirgemediğini anlattı. Asiye'nin annesinin ise yoğun bakıma girdiği ve kızına yemek yedirdiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Gaziantep Antalya Aralık Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (4)

mesut:

Devletimiz ve milletimiz keşke her konuda böyle duyarlı olsalar. Minik kızımız inşallah bir an önce iyileşir. Dualarımız seninle

61
2
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Birincisi Daha devlet ile hükümeti ayıramayan biri olduğun belli , devlet kalıcı bakidir hükümet yolcudur

yanıt9
yanıt15
Güray Dilli :

Köpeklerin sahibinin küçük kızın babasının patronu olduğunu , işinden ve evinden çıkarıldığını okudum. Doğruysa eyvah ki ne eyvah

32
0
yanıtYanıtla
Adil Ece:

Adam devlet ile millet diyor hükümet demiyor, daha hükümet ile milleti birbirinden ayıramısorsun adama laf çakmaya çalışıyorsun

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title