Haberler

Oruç Binbaşı Taburcu Ediliyor

Oruç Binbaşı taburcu ediliyor Geçen ay 5 teröristin etkisiz hale getirildiği Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada ayağından yaralanan Binbaşı Yavuz Oruç, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinden önümüzdeki günlerde taburcu edilecek.

Oruç Binbaşı taburcu ediliyor

Geçen ay 5 teröristin etkisiz hale getirildiği Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada ayağından yaralanan Binbaşı Yavuz Oruç, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinden önümüzdeki günlerde taburcu edilecek.

MUĞLA - Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Mahallesi Şelale bölgesinde 5 Ekim'de 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda ayağından yaralanan Muğla İl Jandarma Komutanlığı 'Zıpkınlar' Komando Taburu Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç'un sağlık durumu iyiye gidiyor.

Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden Binbaşı Oruç'un önümüzdeki günlerde taburcu edileceği açıklandı. Komando Binbaşı Oruç, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni binasına taşınması öncesi eksi binada ve yeni binada ayağından iki ameliyat geçirdi. Ayağındaki ağırlıklar alınan Binbaşı Oruç, yaklaşık 40 gündür devam eden tedavisinin sonuna geldiğini belirtirken, "Keşke her yerde böyle imkanlar olsa. Mükemmel bir sağlık tesisi. İnsana yapılan her yatırım iyidir" dedi.

5 Ekim 2017 tarihinde Köyceğiz Toparlar Mahallesi Şelale bölgesinde bir grup PKK'lı terör örgütü unsurunun bulunduğu ihbarının ardından bölgeye taburu ile giden Binbaşı Yavuz Oruç, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmada ayağına mermi isabet etmişti. Binbaşı Oruç, yaralanmasının ardından helikopter ile önce Köyceğiz'e, ardından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Ayağından iki ameliyat geçiren Binbaşı Yavuz Oruç, ikinci ameliyatın ardından sağlığına kavuşarak önümüzdeki günlerde taburcu edilecek ve görevinin başına dönecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Sıtkı Koçman Toparlar Köyceğiz Muğla Sağlık Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title