Haberler

Korona hastasının uyanır uyanmaz yazdığı not, doktorları ağlattı

Güncelleme:

Yüksek ateş ve öksürük semptomlarıyla hastaneye başvuran ardından da koronavirüs hastası olduğu tespit edilen 41 yaşındaki vatandaş, durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Zamanla iyileşen vatandaş, konuşma güçlüğü çekince not yazdı. Notu okuyan doktorlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Müzisyen olduğu öğrenilen 41 yaşındaki bir vatandaş, yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvurdu. Müzisyene anında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi uygulanmaya başlandı ancak durumu daha da ağırlaştı ve yoğun bakıma kaldırıldı.

Yoğun bakım servisine alınan 41 yaşındaki vatandaş,müdahalelere rağmen durumu anbean kötüye gidince solunum cihazına bağlandı. Hastanın sağlık durumu, solunum cihazına bağlı kaldığı 9'uncu günde düzeldi.

Korona hastasının uyanır uyanmaz yazdığı not, doktorları ağlattı

"EŞİM MERAKTAN ÖLMÜŞTÜR"

Doktorlar, hastayı uyandırma kararı aldı. Hürriyet'ten Toygun Atilla'nın haberine göre karşısında yoğun bakım ünitesindeki bir asistan doktor vardı. Uyanan hasta, konuşmakta güçlük çekince kağıda bir not yazdı. Kağıdı kalemi eline alan müzisyen "Eşim meraktan ölmüştür, yarın ya da öbür gün servise çıkacağımı arayıp söylerseniz ömür boyu duacınız olurum" yazdı.

DOKTORUN GÖZYAŞLARI

Koruyucu maske bile asistan doktorun gözyaşlarını saklamaya yeterli olmadı. Telefonla hastasının eşini aradı, müjdeyi verdi.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (25)

CAN DEP:

Bütün hastalara acil sifalar diliyorum

59
2
yanıtYanıtla
yusuf:

amiin

yanıt12
yanıt2
Murat:

Rabbim şifa versin.

47
4
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Allah hayırlı şifa versin

45
2
yanıtYanıtla
RAMBAY:

SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. . .

35
1
yanıtYanıtla
Murat Akyol:

İnşallah tüm hastalarımız sağlığına kavuşur.

33
1
yanıtYanıtla
Sanki bir rüyadayım:

Herkes aynı şeyi düşünyor sanki bir kabusun içindeyim. Bu bir rüya olmalı. Üstün teknolojilere sahip ülkeler, gözle görülmeyen bir mikrop yüzünden yok oluyorlar. Tüm insanlar evlerinden dışarı çıkamıyor. İnanamıyorum sanki bir rüyadayım. Rüya gibi herşey. acaba gerçekten rüyadamıyım.

26
3
yanıtYanıtla
gurhan:

al bendede o kadar

yanıt2
yanıt2
rüya:

rüyanız devam edecek, çünkü virüsler hakkında bildiklerimiz henüz 0''a yakın. Bu yüzden yıllardır devam eden, yılda 1 (bir) milyar kişiye bulaşan sıradan grip virüslerine bile çare bulamıyoruz. Buna rağmen bazı gereksizler ''çin virüs yaptı'' veya ''bu bir biyolojik silah'' gibi cümleler kurmaktan da sakınmıyorlar. Akıl iyi bir şey.

yanıt0
yanıt2
cosmos:

üç harflilerin bu işte rolü çok

2
20
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title