Haberler

Giresun'da beyin ölümü gerçekleşen hastanın organları 3 kişiye nakledildi

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Giresun'da hipertansiyon sonucu gelişen kafa içi kanama nedeniyle beyin ölümü gerçekleşen 64 yaşındaki hastanın, bağışlamış olduğu organlarının nakil bekleyen 3 hastaya nakledildiğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, beyin ölümü gerçekleşen 64 yaşındaki hastanın organlarının 3 kişiye bağışlandığını açıkladı.

64 YAŞINDAKİ HASTA, 3 KİŞİYE UMUT OLDU

Giresun'da hipertansiyon sonucu gelişen kafa içi kanama nedeniyle beyin ölüme gerçekleşen 64 yaşındaki hasta 3 kişiye umut oldu. Hastanın organları nakil bekleyen 3 hastaya nakledildi.

ANKARA, SİVAS VE SAMSUN'DA 3 AYRI NAKİL

Konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, organların Ankara, Sivas ve Samsun'da üç ayrı hastaya nakledildiğini söyledi. Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı: "Giresun'da hipertansiyon sonucu gelişen kafa içi kanama nedeniyle beyin ölümü gerçekleşen 64 yaşındaki hasta, bağışlamış olduğu organlarıyla, nakil bekleyen 3 kişiye yeni bir yaşam armağan etti. Yakınlarının da onayıyla donörden alınan karaciğer ve böbrekler, eş zamanlı olarak Ankara, Sivas ve Samsun'da nakil bekleyen üç ayrı hastaya nakledildi."

Giresun'da Hipertansiyon Sonucu Beyin Ölümü Gerçekleşen Hastanın Organları 3 Hastaya Nakledildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Hipertansiyon Beyin Ölümü Beyin Ölümü Giresun Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title